Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs lyxliv med Patricia: På resande fot med privatjet – nya bilderna visar

12 jun, 2022, 17:05 
AvIndra Nordemar

Björn och Patricia Borg visar upp lyxlivet.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det var nästan på dagen för 20 år sedan som bröllopsklockorna ringde för tennislegendaren Björn Borg och hustrun Patricia, när de gifte sig sommaren 2002. Sedan dess har de minst sagt levt ett glamoröst liv tillsammans.

Björn och Patricia stannar helst inte på en och samma plats alltför länge –de är ofta ute och flänger runt om i världen. Och nu gör de det igen – från den ena lyxdestinationen till den andra – med privatjet.

Björn och Patricias Borg lyxresa med familjen

Björn och Patricia har sonen Leo ihop, som har gått i sin pappas fotspår och blivit tennisproffs. Men de har också barn sedan tidigare relationer och bildar tillsammans en familj om sex – Robin från Björns sida, och Kasper och Bianca från Patricias sida.

Annons

Hela familjen Borg är ofta ute och reser tillsammans – framför allt under de speciella dagarna befinner de sig i utlandet. Och under förra veckan ägde två viktiga dagar rum i familjens liv.

Den 6 juni fyllde tennislegendaren 66 år, två dagar senare hade Björn och Patricia 20-årig bröllopsdag – och det firades på bästa sätt på Ibiza!

På deras gemensamma Instagram-konto har det delat med sig av den kombinerade födelsedags- och bröllopsdagresan.

"Födelsedags-pojken är tillbaka på Ibiza! Tack för alla grattis hälsningar!", skriver de under ett inlägg följt av ett annat:

Annons

"20 år i dag sedan vi gifte oss! Nu satsar vi på 20 till"

Familjen Borg reser från Ibiza mot nya äventyr – med privatjet

Men nu verkar Ibiza-resen vara över – dock inte semestern. I en ny bild poserar Björn, Patricia och sonen Leo framför ett lyxigt privatjet, till inlägget skriver dem:

"Redo för nya äventyr!"

Var det bär av delar de inte med sig av.

Till vardags bor de i en lyxvåning på 180 kvadratmeter i huvudstadens innerstad, men fördelar tiden mellan Sverige och deras älskade Kap Varde, där de har ett drömlikt boende.

Annons

Kanske beger de sig till något utav deras hem – eller till något helt nytt resmål. Att tyda av bildtexten låter det mer som det sistnämnda!

Foto: TT

Annons