Björn Borgs och hustruns Patricias lyxliv med världsstjärnorna – nya bilderna avslöjar!

Björn Borgs och hustruns Patricias lyxliv med världsstjärnorna – nya bilderna avslöjar!

Björn Borg och Patrica Östfeldt stöttar gärna sonen Leo Borg i hans resa till att bli lika framgångsrik som sin far, och lever numera lyxliv med världsstjärnor.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

2003 flyttade Björn Borg och Patricia Östfeldt in i herrgården på Ingarö som då hade en prislapp på 3,1 miljoner kronor.

16 år senare, då barnen var utflugna, var det dags för nästa kapitel i livet. Som paret sa till Svensk Dam:

– Det är på gång. Vi håller på att sälja vårt hus. Vi har just haft visning och ska flytta in till stan. Det känns jättebra.

Vännen avslöjar: Därför flyttade Björn Borg

De delar numera upp sin tid mellan lägenheten i centrala Stockholm och huset i Kap Verde. Björn själv gör väldigt sällan intervjuer, men vännen Tommy Engstrand berättade i en intervju med Expressen med anledning av tennislegendarens 65-årsdag om varför han tror flyttlasset gick.

– Jag tror de tyckte det var för stort på Ingarö, det var ett magnifikt slott. Och de ville kanske komma lite mer i händelsernas centrum, säger Tommy Engstrand.

Något Björn Borg gärna ägnar sig åt är att stötta sonen Leo Borg, 18, i hans resa mot att bli lika stort tennisproffs som sin pappa.

– Han har sagt flera gånger att han är oerhört imponerad av grabben och trodde aldrig att han skulle gå så långt som han redan har gjort. Och jag har nog aldrig hört Björn så glad, inklusive alla triumfer på Wimbledon, som när Leo vann en större turnering i Båstad för något år sedan. Då lät han nästan euforisk. Det var en lycka som kom inifrån, det märkte man, säger Engstrand.

Minglade med Hollywoods kändiselit

Tidigare i månaden var pappa Björn på plats för att se Leo ta hem sin första Wimbledonseger när han vann mot serben Marko Topo med 2-1 i set i juniorturneringen.

Tennislegendaren minglade även med Hollywoods kändiselit och lade upp en videohälsning på sitt Instagramkonto där han står och pratar med Bradley Cooper, känd från filmer som A star is born och American sniper.

Foto: TT