Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs och Patricias lyxiga nyårsfirande – bland världens mest exklusiva hotell

31 dec, 2022, 19:00 
Indra Nordemar

Makarna Borg snålar inte när det kommer till semester – och nyår i ära har det slagit till extra stort.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Det har gått 20 år sedan Sveriges kanske bästa tennisspelare genom tiderna, Björn Borg, lovade sin eviga kärlek till hustrun Patricia.

Ja, sommaren 2002 ringde bröllopsklockorna och sedan dess har Borg-makarna levt ett lyckligt – och glamoröst liv ihop.

Att Björn Borgs succékarriär gett en hel del klirr i kassan är ju ingen hemlighet. Det räcker till ett lyxliv och blir över. Därför unnar sig Björn och Patricia det bästa av det bästa då och då, och nu är det ju trots allt nyår.

Björn och Patricia Borgs lyxresa: 265 000 kronor – per natt.

Björn och Patricia har en lyxvåning i centrala Stockholm, men också en drömlik villa i semesterparadiset Kap Verde. De fördelar tiden ungefär lika mellan länderna, men majoriteten av tiden är de på resande fot.

Annons

De följer ivrigt sin son Leo Borg världen runt. Han går nämligen i sin pappas tennis-fotspår och är redan nu ett proffs med en mycket lovande framtid. Men de unnar sig också en hel del semestrar.

Nu har de styrt kosan mot Thailand, och bor på en av de lyxigaste anläggningarna i världen, Amanpuri Phuket. En natt (!) på hotellet kan kosta så mycket som 265 000 kronor under högsäsong, vilket det är just nu.

Borg-familjens bild avslöjar

Det finns ju så klart olika varianter, från två-rummare till nio-rummare till häpnadsväckande villor. Vilket familjen Borg nu bor i har de inte delat med sig av – oavsett lär slutnotan inte bli en billig historia.

På en bild som Patricia lagt upp på familjens Instagram syns hon, Björn och sonen Leo, men det är oklart om hela familjen om sex är med på resan.

Både Björn och Patricia har barn sedan tidigare relationer. Björn har sonen Robin och Patricia har dottern Bianca och sonen Kasper. De är dock alla stora nu, så kanske hade de inte möjlighet att följa med.

Foto: TT

Annons