Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borg visar upp okända bonusdottern som vuxit upp – helt olik sig!

09 jun, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Björn Borg har varit bonuspappa till Bianca i 20 år – och mycket har hänt på den tiden, minst sagt!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tennislegendaren Björn Borg och hustrun Patricia har varit gifta nästan på pricken i 20 år. Det var sommaren 2002 som bröllopsklockorna ringde för makarna. Sedan dess har de levt ett lyckligt liv ihop i lyx och flärd.

Tillsammans har de sonen Leo, men både Björn och Patricia har även barn sedan tidigare relationer.

Från det omtalade förhållandet med den forna fotomodellen Jannike Björling har Björn sonen Robin. Och Patricia kom med två barn – Kasper och Bianca, och nu har den sistnämnda vuxit upp och bildat sin egen familj.

Björn och Patricia Borgs lyxliv

Makarna Borg bodde i många år på en herrgård ute på Ingarö, men för tre år sedan tog de beslutet att sälja för att bosätta sig mitt i Stockholms puls.

Annons

I dag bor de i en lyxvåning på 180 kvadratmeter i huvudstadens innerstad, men fördelar tiden mellan Sverige och deras älskade Kap Varde där de även där har ett drömlikt boende.

Det är inte heller sällan som Borg-familjen ger sig i väg på resor till olika destinationer runt om i världen. Något som de gärna delar med sig av på makarnas gemensamma Instagram-konto.

Där brukar även barnen och bonusbarnen ofta dyka upp – men en som inte synts alltför ofta är Patricias dotter Bianca.

Björn Borg bonusdotter Bianca – så lever hon i dag

Bianca är den enda dottern i familjen. Hon har i dag hunnit bli hela 27 år – när hon kom in i Björns liv var hon bara 7.

Bianca är i dag både hustru och mamma. I fjol fick hon och partnern Jakob nämligen sonen Neo, några månader senare sa hon ja till sin make.

Annons

”Behöver jag ens säga vad höjdpunkten 2021 var? 21 januari och 3 juli, bebis och giftemål. Och när jag fick gå tillbaka till jobbet och samverka med människor igen, och när vi började tävla i crossfit... många höjdpunkter trots pandemi må jag säga!”, skriver hon på Instagram.

Patricias och Björns gemensamma son Leo har valt att gå i sin pappas fotspår och är i dag ett tennisproffs. Även för Bianca har sport blivit en stor del av livet – men inte riktigt i samma gren.

Bianca tävlar nämligen en hel del i crossfit – och trots skadorna verkar hon älska det!

"Trasig handled och tumme, halvtaskig träning senaste veckorna... ändå en av de roligaste tävlingarna!”, skriver hon i ett annat inlägg.

Foto: TT

Annons