Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Björn och Patricia Borg visar upp stora lyckan – och de strålar!

26 feb, 2024, 20:30 
Wow – vilken lycka!
Annons

Björn och Patricia Borg har varit gifta sedan 2002, och lever ett liv många bara kan drömma om. De åker gärna på lyxiga resor till solen, och tillbringar tid med sonen Leo Borg.

Nu har makarna ett riktigt glädjebesked att dela med sig av – och snart får vi veta mer.

Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Björn Borgs liv på lyxön med familjen

Paret Borg har två lyxiga bostäder att växla mellan. En lägenhet på 176 kvadratmeter i centrala Stockholm, och 2019 köpte de ett hus på soliga Kap Verde utanför Västafrikas kust.

Annons

– Nu planerar vi att vara här så mycket som möjligt, i alla fall under den tråkiga delen av året så på vintern ska vi försöka vara här. Barnen är också så pass stora nu så de klarar sig själva, sa Patricia till Aftonbladet i och med köpet.

I år firade de både jul och nyår på paradisön, och stora delar av familjen var nedflugna över högtidsdagarna. Förutom Leo har Björn sonen Robin ihop med ex-frun Jannike Björling, och Patricia har dottern Bianca och sonen Kasper.

– Jag har en underbar familj, underbara barn. Jag har allt. Ibland måste jag nypa mig själv i armen. Det är faktiskt sant att livet börjar när man är 50, har Björn Borg sagt.

Björn Borg och Patricias stora lycka – nu är det officiellt

I dagarna var Björn och Patricia hemma i Sverige igen, för en alldeles särskild händelse. På Instagram delar de med sig av glädjebeskedet, och det fullkomligt strålar om paret när de berättar de spännande nyheterna:

Annons

– På väg tillbaka efter att ha skrivit på ett mycket viktigt kontrakt! Fler nyheter kommer nästa vecka!, skriver de.

Vad som ligger i parets framtid förblir hemligt tillvidare, men vi kan räkna med att vi kommer få uppdateringar när de får berätta mer.

Foto: TT

Annons