Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Skifs berättar sanningen om beslutet med hustrun Pernilla: ”Vi blev varnade”

29 dec, 2022, 18:00 

Björn och Pernilla Skifs valde att gå sin egna väg.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Björn Skifs kärlekshyllning till 18 år yngre hustrun: ”Mitt allt”Brand logo
Björn Skifs kärlekshyllning till 18 år yngre hustrun: ”Mitt allt”

Björn Skifs, 75, och Pernilla Skifs, 57, vet verkligen hur man håller kärleken vid liv. De har nämligen varit gifta i över 30 år, och verkar fortfarande oerhört förälskade och lyckliga.

– Hon är ju liksom – det låter som en klyscha – men hon är mitt allt. Hon är inte bara min hustru, hon är också min arbetskamrat. I de flesta fall är hon min chef, och sedan är hon min bästa vän. Sen att hon fortfarande är skitsnygg, det gör ingenting, sa Björn när han gästade Carina Bergfeldts talkshow tidigare i år.

Annons

Paret träffades för första gången i korridorerna på Cirkus i Stockholm 1986 och blev blixtförälskade. De gifte sig två år därpå, och fick sedan sönerna Oliver, 34, och Jonathan, 31.

Björn Skifs och frun Pernilla Skifs aktuella med krogshowen En värld av Skifs samt tv-programmet Jul med Björn Skifs. Fotograferade i och vid sitt hem utanför Stockholm. Foto: Magnus Wennman 2022
År 2023 firar Pernilla och Björn 35 år som gifta.

Björn Skifs säger sanningen om beslutet med hustrun Pernilla: ”Blev varnade”

Precis som Björn berättade i intervjun med Carina Bergfeldt är han och Pernilla kollegor sedan många år tillbaka.

Paret Skifs började arbeta ihop 2000, när de gjorde showen ”Speldosa” på Olnispagården i Sälen, enligt Aftonbladet.

Annons

Sedan dess har Pernilla både regisserat och koreograferat projekt som Björn varit med i – och det verkar ju uppenbarligen ha funkat väldigt bra, med tanke på att båda har oerhört framgångsrika karriärer och att äktenskapet ännu står stadigt.

Björn och Pernilla är både kollegor, bästa vänner och livskamrater.

Men det var inte alltid lika självklart. I en intervju med Aftonbladet avslöjar Björn att människor i deras närhet till en början var oroliga för att de skulle börja arbeta ihop.

– Vi blev varnade för att jobba ihop. ”Det kommer aldrig att gå, det tär på förhållandet”, sa folk. Men vi tog tjuren vid hornen och det funkar bra, sedan dess har det inte funnits någon anledning att gå över ån efter vatten, säger Björn till tidningen.

Annons