Björn Ulvaeus kärleksbesked efter skilsmässan – bara tre månader senare

Björn Ulvaeus kärleksbesked efter skilsmässan – bara tre månader senare

DYLAN MARTINEZ / REUTERS FEATURE / TT

Björn Ulvaeus avslöjar sin nya relationsstatus efter 41 år med ex-hustrun Lena.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
1:08

Efter reklamen: ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

(1:08)

Slå på ljud

Björn Ulvaeus mötte dåvarande Lena Källersjö på en nyårsfest hos Abba-kollegorna Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad, en kort tid efter skilsmässan med Agnetha Fältskog.

Det var kärlek vid första ögonkastet och 1981 slog Björn och Lena sina påsar samman. I dag har de två barn ihop, men tidigare i år kom chockbeskedet – de separerar efter 41 år som gifta.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, sa ex-makarna då i ett gemensamt uttalande.

Nu har det gått drygt tre månader sedan skilsmässobeskedet, och i en ny intervju berättar Björn om sin relationsstatus – är han singel?

Björn Ulvaeus nya jobb efter ABBA

Abba splitrads för cirka 40 år sedan, men 2018 samlades supergruppen igen för att spela in två nya låtar – en återföreningen som slutade i ett album med hela tio nya låtar, samt en konsert med så kallade "abbatarer".

– När vi hade de här två låtarna så kändes det lite tunt, ”ska vi inte göra några till?” och vi gjorde några till och det blev bra och sen tänkte vi att vi kör vidare och kör ett helt album, har Benny sagt till SVT.

Den 27 maj är det dags för den nya Abba-showen. Hologram av superstjärnorna kommer uppträda på en specialbyggd arena i London. Dessutom sätter Björn nu upp en ny föreställning, "Pippi på cirkus", som har premiär den 1 juli.

Ja, med andra ord ser det ut som att stjärnan kommer ha fullt upp en tid framöver – men det betyder inte att kärlekslivet behöver svikta!

Björn Ulvaeus relationsstatus – 3 månader efter skilsmässan

I en ny intervju med Sveriges radio frågar Titti Schults hur det ser ut på den fronten – blir det en del dejting i sommar?

– Ja... alltså det där vet man inte riktigt vad man ska svara på. Inte helt omöjligt, säger Björn skrattandes.

Finns den någon speciell i ditt liv?

– Det finns många speciella i mitt liv..., svarar han kryptiskt.

Foto: TT