Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus berättar om bröllopsplanerna med nya kärleken Christina

09 maj, 2023, 22:00 

Björn Ulvaeus berättar nu om framtiden med Christina Sas.

Annons

Björn Ulvaeus är van att skapa rubriker. Ända sedan ABBA-succén med låten Waterloo i Eurovision song Contest 1974 har han varit en gigant på den internationella scenen – och så även i nöjesvärlden.

Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottetBrand logo
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

Sedan den kvällen i Brighton har pop-gruppen älskats av en hel värld. I form av den virtuella föreställningen ABBA Voyage har man fortsatt skriva kapitel på en framgångssaga som aldrig tycks ta slut.

Ulvaeus har många strängar på sin lyra. Förutom att jobba frenetiskt med moderniseringen av ABBA, var han förra sommaren en av skaparna till musikalen Pippi på Cirkus – baserad på Astrid Lindgrens klassiska berättelse om världens starkaste tjej.

Annons
Björn Ulvaeus
Björn Ulvaeus har många strängar på sin lyra.

Björn Ulvaeus om kärleken Christina Sas

Snacket kom dock inte att handla om den unika rödhåriga karaktären, känd för att både kunna lyfta en häst och ha en apa på axeln, utan i stället blev den stora snackisen att Ulvaeus sågs ihop med en ny kvinna vid sin sida.

Bara några månader innan hade ABBA-stjärnan och ex-frun Lena Ulvaeus gått skilda vägar, efter 41 år som gifta. När han gick där längs röda mattan bekräftade han sedan att nya kärleken hette Christina Sas.

– Jag har varit kär ett antal gånger. När jag var tonåring så hände det ofta, men det räknas inte. Sen har jag varit kär två gånger efter det, det här är den tredje, sa Björn Ulvaeus när han nyligen gästade Bianca Ingrossos talkshow Bianca.

Annons
Björn Ulvaeus och Christina Sas
Björn Ulvaeus dök upp med Christina Sas vid sin sida.

Björn Ulvaeus: ”Framtiden får utvisa”

Med sitt intellekt hade Christina omkullvält ABBA-stjärnan. Hon hade egenskaperna han sökte och i dag har de flyttat ihop med varandra – ett tecken på att kärleken går som den ska.

Björn Ulvaeus har varit gift två gånger tidigare. Om det blir ett tredje giftermål med Christina Sas vet han inte i nuläget, det får helt enkelt ta sin tid och utvecklas med tiden.

Annons

– Hahah, det där du, det får framtiden utvisa. Jag tror ju på långvariga förhållanden, kamratskap och kärlek, säger artisten till Allas.

Björn Ulvaeus och Christina Sas
Björn Ulvaeus utesluter inte bröllop i framtiden.

Foto: TT

Annons