Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus går ut med sanningen – bekräftar det alla trott: ”Aldrig”

16 apr, 2024, 13:00 
Björn Ulvaeus berättar nu sanningen om relationen till ABBA-kollegan.
Annons
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

ABBA klev upp på Eurovision-scenen i brittiska Brighton, framförde låten ”Waterloo” och älskades av en hel värld. Sedan dess har de aldrig blickat tillbaka och kvartetten har fortsatt att kamma hem stora framgångar.

Ja, de var en supergrupp som levererade superhits. Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus och Benny Andersson skapade musikhistoria – men de skapade också ett band till varandra som inte många kan relatera till.

ABBA, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson Vimmel på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park.Karin Törnblom/TT

ABBA-kollegornas relation i dag

Det var flera år sedan kvartetten spelade ihop. Trots att de inte uppträtt som ABBA sedan 1982, har de fortfarande god kontakt med varandra och Björn har tidigare talat varmt om gruppens relation.

Annons

Inte minst har Björn och Benny fortsatt att ha en fin vänskap. De har även fortsatt att jobba efter ABBA och skrivit musikaler som ”Chess” och ”Mamma Mia” ihop.

Bennys och Björns relation

I närmare 60 år har de varit goda vänner. De har regelbunden kontakt och försöker att ses så ofta det går. De har även en tradition att höras när det är dags att omfamna ett nytt år.

– Vi brukar ringa till varandra på nyårsafton. Vi pratar då om vad vi har framför oss under det kommande året, har Björn Ulvaeus sagt i ”Julhyllning till Abba”.

Annons

Ja, trots att åren gått fortsätter Björn och Benny att vara varandras stöd. Vänskapen har också blivit starkare med åren och Björn vet att han aldrig kommer hitta någon vän som Benny.

– Man vet ju att det aldrig kommer att finnas någon mer person i ens liv som man går så långt tillbaka med, säger Björn till GP.

Benny Andersson och Björn Ulvaues
Benny Andersson och Björn Ulvaeus har varit goda vänner i närmare 60 år.Fredrik Sandberg/TT
Annons