Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus nya bild väcker frågetecken om kärleken Christina Sas – efter tystnaden

01 jan, 2024, 10:00 

Nu väcks frågor om Björn och Christina.

Annons

Det var i juli förra året som ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus stolt visade upp sin nya kärlek Christina Sas. Det nya kärleksbeskedet kom drygt fem månader efter att skilsmässan med ex-hustrun Lena blev offentlig.

Nu har Björn och Christina varit tillsammans i en bra bit över ett år, och kilar fortfarande stadigt.

5 saker du inte visste om Björn UlvaeusBrand logo
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

Så träffades Björn Ulvaeus och Christina Sas – egentligen

Strax efter att relationen blev offentlig flyttade Björn in i en lägenhet på Villagatan i Stockholm – en av huvudstadens allra mest exklusiva adresser. Den är hela 252 kvadratmeter och är värderad till svindlande 43,4 miljoner kronor, och där bor han med Christina.

Annons

Det kärleksfulla paret är sparsamma med sina offentliga framträdanden, men dyker då och då upp hand i hand på galapremiärer i Stockholmsvimlet. Dessutom satt ju Christina i publiken när Björn gästade Bianca Ingrossos talkshow. Då var han generös nog att berätta mer om relationen:

– Vi träffades på ett tv-program i Tyskland, sa han då om flickvännen som satt i publiken.

–Och föll pladask eller? frågade Bianca.

– Det kan man nog säga. I alla fall jag. Jag har ju varit kär ett antal gånger. Alltså, när jag var tonåring så hände det ofta. Men det räknades inte. Sen har jag varit kär två gånger efter det, det här är den tredje stora kärleken.

Björn Ulvaeus och Christina Sas
Wow – vilket superpar!
Annons

Björn Ulvaeus beteende väcker frågor om nya kärleken

Överlag håller de dock sig privata – vilket såklart väcker en hel del frågor. Som nu, när Björn publicerade ett klipp på Instagram när han är på semester på varmare breddgrader.

Vi fick bland annat se Björn blicka ut över det turkosa vattnet, paddla kanot, dyka i havet och cykla på stranden. Men ingenstans såg vi Christina Sas – så visst kan man tänka sig att det var hon som gömde sig bakom kameran?

Hur som helst såg det ut som en underbar semester, så vi får anta att turturduvorna njöt rejält – om Christina var med på resan!

Foto: TT

Annons