Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus trista beslut med Christina Sas – efter 2 år ihop

06 apr, 2024, 17:00 
Björn Ulvaeus och Christina Sas
Två år har gått sedan Christina Sas dök upp vid Björn Ulvaeus sida första gången – men ett trist beslut har tagits för relationen.
Annons
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottetBrand logo
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

I februari 2022 meddelade Björn Ulvaeus, 78, och Lena Ulvaeus, 72, att de går skilda vägar efter 41 år som gifta.

Nyheten slog ner som en bomb men för Björn blev det starten på ett nytt lyckligt kapitel – med en ny kärlek, danska Christina Sas, 52.

Ja, bara några månader efter skilsmässan bekräftade Björn den nya relationen. Men nu kan man konstatera att paret tagit ett trist beslut.

Björns och Christinas beslut i relationen

I talkshowen Bianca har Björn berättat att han och Christina träffades "på ett tv-program i Tyskland" och att han föll pladask.

Annons

Artisten beskriver Christina som sin tredje stora kärlek i livet, men deras vardag tillsammans hålls borta från nyfikna ögon.

Ja, Christina är en hemlig karaktär som jobbar som produktchef på skivbolaget Universal Music Group, och hon tycks inte ha ett eget behov av att vara känd.

På sin höjd har vi fått se henne på premiärer bredvid sin nya kärlek, men tillfällena har varit få och ofta går det lång tid mellan framträdandena.

Senast de dök upp på en offentlig bild tillsammans var i november i samband med Jonas Gardells 60-årsfirande, sedan dess har Björn och Christina flugit under radarn.

Annons

I alla fall som par. Björn publicerar titt som tätt bilder på sitt officiella Instagramkonto med 91 000 följare men här får vi inte se Christina.

Ja, två år in i relationen kan man bara konstatera att paret tagit ett för omvärlden trist beslut. Privata Christina håller sig undan kontot.

Samtidigt ska Björn och Christina såklart göra det som känns bäst för dem, men visst vore det kul med en inblick i deras vardag? Vem vet, kanske kan det ändras framåt.

Björn Ulvaeus poserar med Christina Sas framför ballonger på Intiman i Stockholm
Björn Ulvaeus och kärleken Christina Sas när Jonas Gardell firade sina 60 med föreställningen "Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen" på Intiman i Stockholm. Foto:Mikaela Landeström/TT

Förändringen för Björn och Christina

Vi vet i alla fall att Björn och Christina nyligen tagit ett roligt beslut – de har fått tillskott i form av en hund av rasen labradoodle!

Annons

Pälsklingen har fått namnet Hansi, döpt efter Björns framlidna vän och bandkamrat i Hootenanny Singer Hansi Schwarz, som saknas Björn djupt.

Man kan redan se att hunden ger mycket glädje till Björn, och även till Christina bakom kulisserna:

Foto: TTAnnons