Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Blodiga dramat i SVT – stjärnorna skakade efter olyckan på slottet

21 jan, 2023, 13:00 
Indra Nordemar

Stjärnan fick föras med ambulans till sjukhus efter knivolyckan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

SVT:s Stjärnorna på slottet är i full rullning med säsong 17. Likt tidigare år är det fem svenska kändiskar som checkar in på skånska Bäckaskogs slott, där de är värdar för varsin dag, vilket är lika med varsitt avsnitt.

5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”Brand logo
5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”

I år är det komikern Pia Johansson, konstnären Lars Lerin, skådespelaren Anja Lundqvist, mångsysslaren Carolina Gynning, och artisten Jon Henrik Fjällgren som står för underhållningen. Och i dagens avsnitt ligger fokus på den sistnämnda.

Men de fem stjärnorna som det handlar om är ju faktiskt inte de enda stjärnorna på slottet. I köket står nämligen stjärnkocken Tareq Taylor, som de senaste åren tagit svenska folket med storm.

Tareq har tidigare gjort program som Tareq Taylors matresa och Trädgårdstider, men det var när han blev SVT:s julvärd 2021 som han fullkomligt exploderade i popularitet.

Annons

Stjärnkockens nervositet satte sina spår i köket

Men servera mat till stjärnorna på Bäckaskogs slott är han vad vid, det här är femte året i rad som han står för matlagningen i programmet.

Men i fjol blev det aningen dramatiskt.

Tareq skadad i Stjärnorna på slottet i fjol. OBS! Bilden är från en övning vid ett annat tillfälle.

Då var det Marika Carlsson, David Lagercrantz, Carola Häggkvist, Per Andersson och Grynet Molvig som medverkade i programmet. Och Carola gjorde honom lite extra nervös.

– Jag börjar ju nästan skaka nu ju. Vad är detta för någonting? Nu får vi sluta prata om detta här, sa han då inför deras första möte.

Olyckan på slottet – Tareq Taylor förd till sjukhus

När det senare under säsongen var Carolas dag blev det ännu skakigare. Tareq skulle då servera slottets gäster sina vällagade rätter men skar sig svårt på armen, vilket resulterade i att han tuppade av.

Produktionen fick tillkalla ambulans och Tareq fördes till sjukhus. Men slutet gott allting gott. Tareq klarade sig utan någon större skada och kunde senare fortsätta som stjärnornas kock!

Foto: TT

Annons