Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bluffen avslöjad – så har Marko och Irma lurat fansen

01 mar, 2024, 15:00 
Nu kommer sanningen fram – och den är inte vad den verkar!
Annons
Irma Lehtosalos bluff – har lurat fansen!Brand logo
Irma Lehtosalos bluff – har lurat fansen!

Att Marko ”Markoolio” Lehtosalo var en underhållare av rang visste vi sedan tidigare. Det vi inte visste var vilken stjärnglans hans mor, Irma Lehtosalo, satt inne på.

Men allt blev så tydligt när succé-programmet Marko och Irma dök upp i rutan. Där fick vi följa husbygget av det hus som Marko en gång i tiden köpt till sin mamma för att hon skulle ta sig ur sin destruktiva livsstil.

De bestämde sig för att riva huset helt och bygga upp ett nytt. Samtidigt som husbygget höll på, fick tittarna följa med i Markos och Irmas liv och det tog inte lång tid förrän deras relation tagit svenska folket med storm.

Annons
Irma och Marko
Markoolio och mamma Irma Lehtosalo tar emot pris för årets realityprogram för serien "Marko och Irma".Robin Lorentz-Allard / Aftonbladet / TT

Irmas sanslösa succé

Plötsligt var de överallt. Alla ville bjuda in Mark och Irma till talkshows och intervjuer. Ja, det var som att folk inte kunde få nog av den fina relationen mellan mor och son.

Ett kvitto på Irmas popularitet visade sig när hon startade upp sitt Instagramkonto. Kontot fick snabbt hundratusentals följare och Irma såg till att stilla följarnas sug genom att ge uppdateringar om sitt liv.

Irmas bluff avslöjad

I dag har kontot över 328 000 följare. Irma har blivit en influencer och fortsatt att komma med nya inlägg. Samtidigt är det något som fansen inte vet om: det är nämligen inte Irma som publicerar inläggen.

Annons

Det berättar Marko och Irma när de gästar fredagens Carina Bergfeldt i SVT.

– Jag kan inget om Instagram, avslöjar Irma aningen förvånat och blir avbruten av sin son.

– Så här funkar det. Jag sköter Instagram-kontot, men jag är inte inne och redigerar text, bilder eller filmer. Jag fattar ju inte ens själv vad som står i texterna. Om man läser tio gånger kanske man börjar fatta vad hon menar, säger Marko och skrattar.

Irma och Marko
Irma Lehtosalo och Markoolio (Marko Lehtosalo) under inspelningen av SVT:s talkshow Carina Bergfeldt.Karin Törnblom / TT

Foto: TT, TV4, SVT

Annons