Bluffen i Arvingarnas program – så lurar TV4 tittarna

Bluffen i Arvingarnas program – så lurar TV4 tittarna

Arvingarnas egna program i TV4. Foto: Skärmdump/TV4

Tittarna blir lurade i Arvingarnas nya program!

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
0:46

Efter reklamen: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

(0:46)

Slå på ljud

Det populära dansbandet Arvingarna är mest kända för sin musik. Tillsammans har de ställt upp i Melodifestivalen sex gånger och lyckades även knipa segern 1993 med låten Eloise. De har med andra ord varit väldigt framgångsrika inom musikvärlden. Nu satsar de även på tv-branschen.

Arvingarnas efterlängtade sommarprogram, Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan, hade premiär under söndagen. Programmet utspelar sig på bandmedlemmen Lars "Lasseman" Larssons altan. Programmet går ut på att dansbandet med medlemmarna Lars Larsson, Casper Jarnebrink, Kim Carlsson och Tommy Carlsson ska spela musik och hänga med inbjudna gäster. Under det första avsnittet var det en stjärnspäckad gästlista, med Tusse, Lillasyster, Sussie Eriksson & Anki Albertsson, Glenn Hysén och Sofia Henriksson.

Arvingarna

Hela bandet samlat!

Karin Törnblom/TT

Hemligheten som ingen visste

I en intervju med Hänt så avslöjar "Lasseman" hur inspelningsplatsen valdes.

– Internt i Arvingarna sa dem det att “Din altan Lasseman den är ju kanon”, så då kändes det självklart att vi skulle vara här. Det var ju perfekt med trappan ner som kunde bli en scen och poolen, det blev en bra tv-studio, säger han till Hänt.

Huset som programmet utspelar sig vid ligger i Västra Frölunda i Göteborg och villan är på 310 kvadratmeter med en vacker havsutsikt. Villan har tolv rum varav sex av dem är sovrum. Det finns två tvättstugor, en bastu, tre badrum och två kök. Inte nog med det – lyxvillan består också av ett garage och gästhus samt en pool på trädäcket.

Men nu avslöjar Lasseman något som lurade alla. Under förra året såldes nämligen lyxvillan, utropspriset låg på 23 900 000 kronor.

– Det har vi då gjort i mitt gamla hus får jag nu säga för vi har sålt det. Innan jag sålde så hann vi spela in programmet där, säger han till Hänt.