Bluffen i Bingolotto – så lurade TV4 alla!

Bluffen i Bingolotto – så lurade TV4 alla!

Alla blev lurade!

Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Under midsommarkvällen bjöds det på underhållning i TV4 när midsommarspecialen Bingolotto sändes vid 20.00.

Älskvärda Lotta Engberg och Stefan Odelberg var programledarna för programmet och utöver det var det fullspäckat med kända gäster. Men nu berättar en av gästerna om den bluffen som TV4 gjorde.

Men Midsommarbingot blir det sista för Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Under sommaren kommer istället Arvingarnas frontfigur, Casper Janebrink och Agneta Sjödin ta över och kör Bingolotto hela sommaren!

Det var även den duon som fick det ärofyllda uppdraget förra sommaren.

– Det är kul att göra om det igen och jag ser fram emot att leda Bingolotto sommarkväll med Agneta. Och se om man kan utveckla det lite till, berättade Casper Janebrink till Hänt tidigare.

Men frågan är om de kommer vara med på bluffen.

Bluffen som ingen såg

För under midsommarbingot så lurades tittarna. Det avslöjade gästen, John Lundvik som var där för att uppträda. Men var han verkligen där?

Nej, inte på midsommar i alla fall. Hans framträdande var nämligen förinspelat!

John Lundvik

John Lundvik

Claudio Bresciani/TT

– Om sanningen ska fram är det förinspelat, mitt framträdande, säger John Lundvik till Hänt.

Artisten Sissel Kyrkjebös framträdande var även det förinspelat. Hon är bosatt i Norge och kunde inte infinna sig i Göteborg på midsommarafton.

– De kunde inte vara med på midsommarafton men vi ville så gärna ha med dem, så de är förinspelade, säger John Sarafian, PR-ansvarig för programmet, till Expressen.