Bluffen i Ica-reklamen – som avslöjade efterträdarna

björn kjellman suzanne reuter

Ica
Hur många av ledtrådarna lyckades du lista ut?
Slå på ljud

Mysteriet om vem som skulle bli nya Ica-Stig har engagerat hela svenska folket under flera veckor, och nu har vi äntligen svaret! det blir Björn Kjellman som tar över efter Loa Falkman och som en bonus dyker även Suzanne Reuter upp vid hans sida som systern Ica-Stina.

I de sista reklamfilmerna innan de nya skådespelarna introducerades placerades det ut en hel del ledtrådar till vem det skulle bli, som nu förklaras i en ny video på Icas Youtubekanal. Här är ett urval av dem! Hur många hade du tagit?

1. ”Loas efterträdare” – singular eller plural?

ica-stig ica-stina ica-reklamen

”Gissa Loas efterträdare och vinn fina priser” stod det i Icas reklamfilm. Ingen sa nåt om att det bara skulle vara en efterträdare!

2. Blommorna som var döpta efter Suzanne Reuter

ica-stig ica-stina ica-reklamen

Vi fick se Ica-Stig bära runt på en bukett med liljor. Namnet Suzanne kommer från grekiskan och betyder lilja.

3. Tavlan av Adam och Eva – där Björn Kjellman spelade huvudrollen

ica-stig ica-stina ica-reklamen

Vid ett tillfälle ser man en tavla av Adam och Eva i Edens lustgård i reklamen, det är ju även titeln på den populära filmen från 1997 där Björn Kjellman spelade huvudrollen.

4. Nalle-”Björn” på reklamtavlorna

ica-stig ica-stina ica-reklamen

Björn Kjellmans förnamn är ju även ett djur som är populärt att ha en mjukdjursversion av, därför syns en nallebjörn på en hylla på bilden.

5. Suzanne Reuters guldbaggebrosch

ica-stig ica-stina ica-reklamen

Av de två nya skådespelarna är det bara en som vunnit en guldbagge och det var Suzanne Reuter för sin insats i filmen Yrrol från 1994. Det refereras till genom en guldig skalbaggebrosch på Ica-Stigs kavajslag.

Vill du se alla ledtrådar finna de i på Icas Youtubekanal.