Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bluffen i TV4-succén Vilket liv – som tittarna inte får se

22 sep, 2023, 05:40 

Nu kommer detaljer fram – som mörkats för tittarna.

Annons

Just nu rullar säsong två av Vilket liv med Renée Nyberg i spetsen på TV4. Likt fjolårets premiärsäsong blir det varje vecka storartad succé när några av våra största stjärnor hyllas med överraskningar och musik!

Men det finns en sak tittarna inte får veta om med programmet – tills nu.

David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

TV4-programmet Vilket liv hyllas av tittarna

Hittills har vi fått se Henrik Dorsin, Carola Häggkvist och Lena Endré hyllas av nära och kära på Oscarsteatern. Henrik Dorsin fick bland annat besök av sina gamla barndomskompisar, och Carola blev rörd när barnen Zoe och Amadeus klev upp på scenen.

Och programmet kan inte beskrivas som något annat än en succé. I Svensk Damtidnings kommentarsfält är det många som uttrycker sin beundran varje vecka, och de skräder inte med orden:

Annons

"Såå bra och fantastisk underhållning av bästa sort"

"Absolut det bästa programmet"

"Underbart, fick njuta o skratta! Tack René Nyberg för fantastiskt program!"

Renée Nyberg om "bluffen" i Vilket liv – mörkas för tittarna

En succé utan dess like alltså. Men hur går det egentligen till under inspelningarna? Det berättade Renée Nyberg när hon inför premiären gästade Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon.

Hon får frågan om det krävs många omtagningar:

– Nej, konstigt nog så är det inte det. Trots att det inte är repeterat! Det är Sveriges absolut elit när det kommer till att leverera, de är proffs! Och de levererar sina egna låtar, så de har ju det i kroppen, även om det kommer in en annan stjärna och sjunger i en annan tonart så lyckas de på nåt sätt göra det här otroligt bra, svarar Renée.

Renée Nyberg i Vilket liv
Renée är en stor anledning till att Vilket liv blivit en sådan framgångssaga. Tv-tittarna älskar henne!

Och hon passar på att avslöja en mindre bluff...

Ja, trodde du att de oförberedda artisterna felfritt kommer ihåg alla låtar när de sätts på pottan inför publiken – trodde du fel.

– Sen har vi faktiskt en prompter…längst fram på scenen. Ifall att det är så att man skulle ha glömt sin stora hit, så kan man gå tillbaka till den som en trygghet, berättar Renée i Nyhetsmorgon.

– Men jag tror inte vi har gjort en enda omtagning, och jag tror att anledningen till det är att det är som en föreställning, inte en inspelning av ett tv-program.

Foto: TV4

Annons