Bomben – Charlotte Kalla byter plötsligt partner: "Sensuell – närmare någon än jag varit"

21 apr, 2023, 11:04 
Charlotte Kalla
Charlotte Kalla har bytt partner – nu berättar hon om utmaningarna.
Annons

Charlotte Kalla har haft en omtumlade resa i Let's Dance. Hon är programmets enda gravida deltagare, men kämpar ändå på tappert och har lyckats överleva utgallringen i flera avsnitt i rad.

Hon och Tobias Karlsson har dessutom kommit varandra väldigt nära i det tighta samarbetet som uppstår mellan tävlande och dansare.

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Charlotte Kalla har bytt partner – förklarar varför

Det var därför Charlotte blev lätt chockad när TV4 kom med den plötsliga bomben.

"Vi presenterar...de nya paren i Let's dance på TV4. För första gången i Let's dance historia byter deltagarna danspartner. Hur tror du att det här kommer gå?" skriver TV4 på sin Facebook.

Plötsligt hade vi en helt ny ordning, en helt ny sammanställning parkonstellationer att förhålla oss till:

Annons

Charlotte Kalla dansar med Tobias Wallin

Hampus Hedström dansar med Tove Villför

Johanna Lind Bagge dansar med Tobias Karlsson

Rickard Sjöberg dansar med Ines Stefanescu

Renaida Braun dansar med Hugo Gustavsson

Tone Sekelius dansar med Tobias Bader.

I en intervju med Norrbottenskuriren berättar Charlotte om hur hon reagerade när produktionen samlade deltagarna och meddelade att en historisk förändring skulle ske.

– Jag var inte så nervös innan de berättade det, men sedan blev jag helt blank och tom iskallen. "Va, vad är det som händer", säger Charlotte till Norrbottenskuriren.

"Känner mig obekväm"

För Charlotte innebär det en extra utmaning att det är just den här veckan som hon fått en ny partner.

– Den här veckan är det rumba som väntar och det är den mest sensuella dansen – bara det är något jag känner mig obekväm i och att göra det tillsammans med en ny partner. Även om vi känner varandra så är det inte alls på samma sätt som jag har lärt känna Tobias Karlsson, säger Charlotte.

Annons

Rumban togs fram på Kuba.

"Dansen är långsam och sensuell med mycket höftrörelser och skarpa växlingar mellan långsamma och snabba steg. Rumba har många figurer gemensamt med cha cha och salsa, men är långsammare i stilen och mer romantisk. P.g.a. det kallas den ofta 'kärlekens dans'", kan man läsa på sajten Nöjesdansakuten.

– Man är närmare någon än vad jag har varit i vardagen. För en proffsdansare är det ingen konstig situation att vara i men för mig är det väldigt mycket nytt, säger Charlotte.

Annons