Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bonden förd akut till sjukhus – Linda Lindorffs känslosamma ord

11 okt, 2023, 14:30 

Linda Lindorff berättar själv om dramat i Bonde söker fru.

Annons

Linda Lindorff är äntligen tillbaka bland sina älskade bönder. De drömmer alla om samma sak, att bryta sig loss från livet som singelbönder och hitta någon att tillbringa tid med på gården.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

På första parkett sitter Linda, pratar med bönderna om livet och känslorna kring det som kallas kärlek. Under åren har det blivit mycket tårar över kärleksödena, men också väldigt mycket skratt.

– Vi har en bra mix av bönder och slutval som inte liknar något på många, många år. Det är så starka känslor och så mycket tårar, sa Linda Lindorff till Aftonbladet inför nya säsongen av Bonde söker fru.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff och Bonde söker fru är tillbaka i TV4.

Linda om dramat i Bonde söker fru

Men ibland blir känslorna lite för starka att hantera. Linda Lindorff varnar redan nu tittarna inför kommande avsnitt och berättar att en av bönderna blev så kär att personen fick åka in akut till sjukhus.

”Nu är det snart dags för avsnitt två och jag ska redan nu varna er för att en deltagare kommer att bli anklagad för fusk och en annan fick åka till akuten för att kärlekskänslorna blev så starka att han blev sjuk”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Annons

Linda Lindorff om regelbrottet

Utöver en kärlekssjuk bonde så avslöjar Linda att en av brevskrivarna inte förhållit sig till reglerna. Personen hade nämligen tagit sig till gården och personligen lämnat in sitt kärleksbrev.

”Det handlar så klart också om kärlek men det landar ju fel eftersom person i fråga inte följt reglerna och då blir ju andra, som gjort det, lite sura, vissa mer än andra…”.

”Ja ni kan ju gissa hur det landade när de andra brevskrivarna fick veta det, stämningen blev inte så god”, skriver Linda.

Bonde söker fru
Linda Lindroff med årets bönder Mimmi, Micke och Jens.

Foto: TT

Annons