Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bonusfamiljen-stjärnan bekräftar att förhållandet är över: "Har gjort slut"

02 apr, 2024, 17:30 
Bonusfamiljen
Pontus Lundahl/TT
Bonusfamiljen-profilen Fredrik Hallgren har gjort slut med flickvännen Agnes Hirdwall.
Annons

Fredrik Hallgren fick sitt stora publika genombrott med tv-serien Bonusfamiljen. I den spelar Fredrik pappan Martin, en karaktär som tittaren antingen älskar eller hatar.

3 tips för att få en lycklig bonusfamiljBrand logo
3 tips för att få en lycklig bonusfamilj

Bonusfamiljen-profilen Fredrik Hallgren har gjort slut

Precis som Martin så har Fredrik levt ett turbulent liv på privatfronten. Han har tre barn med tre olika kvinnor, men har den senaste tiden haft ett förhållande med komikern Agnes Hirdwall.

Fram tills nu.

– I torsdags förra veckan så gjorde jag och Agnes slut, säger Hallgren i podcasten Bra surr.

Annons

– Jag hade inte pratat med henne om det. Men hon kände väl av att jag var lite avvaktande typ, under veckan. Just för att jag ville bara tänka klart innan jag sa något. Så att jag visste vad jag skulle säga.

Bonusfamiljen
Vilket gäng som ligger bakom Bonusfamiljen ändå!Pontus Lundahl/TT

Samtidigt träffas Fredrik och Agnes fortfarande, berättar han.

– I tisdags så träffades vi och snackade lite skit. Eller försökte reda ut vad det nu var. Och nu ska vi träffas igen på fredag – och så vidare. Så vi kör på, säger Fredrik i podcasten.

Annons

Fredrik Hallgren har skilt sig: "Alltid tråkigt"

Fredrik var tidigare gift med Annie Lundin Hallgren. De bröt upp och återförenades flera gånger, något som Fredrik pratade öppet om i medierna.

Men 2020 kom det definitiva beskedet.

”11 Juni 2016-16 mars 2020. Idag har jag och Annie fullföljt vår skilsmässoansökan, vi är fortfarande väldigt goda vänner och är till 100 % överens. Det är såklart alltid tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig, men vi tror ändå att det här är det bästa beslutet vi kan ta för alla inblandade. Vi har båda jobbat hårt för att den här dagen inte skulle behöva komma, men vi känner trots det att vi inte har kommit tillräckligt långt för att få det att fungera på ett tillfredsställande sätt", skrev Fredrik på Facebook.

Annons