Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bråket efter sändningen – petade Agneta Sjödins revansch på Tilde de Paula

02 jan, 2024, 15:00 
Agneta Sjödin och Tilde de Paula Eby

Agneta Sjödin fick revansch på Tilde de Paula Eby efter att ha petats från sitt eget program.

Annons

Det blev ingen traditionsenlig nyårsdag på TV4. Ikonen Agneta Sjödin blev petad från sitt eget program, Agnetas nyårskarameller, och ersatt av en duo. Tilde de Paula Eby och Edwin Törnblom tog över ansvaret som Agneta haft sedan 1995.

– I år har vi beslutat att göra programmet på ett nytt sätt, med en ny programledarduo. Vi är glada att Agneta är med som gäst i programmet. Hon har gjort ett fantastiskt program under många många år. Vi hoppas att tittarna hänger med oss på Nyårsdagen i karamellerna, säger Karin Dofs, exekutiv producent för TV4:s Nyårskarameller, till Svensk Dam.

5 saker om Agneta Sjödin du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Agneta Sjödin du kanske inte visste

Petade Agneta Sjödin har fått revansch

Men av döma att reaktionerna på TV4:s Facebook-sida var tittarna allt annat än nöjda. Där råder bråkig stämning och många kräver nu att Agneta tas tillbaka inför nästa nyårsdag.

Annons

En revansch för 56-åringen, får man säga.

"Dålig underhållning, skrikigt och egotrippat. Vart tog den härliga stämningen vägen som Agneta var så bra på och vart tog alla roliga klipp vägen? Gör om, gör rätt eller lägg ner", skriver en användare.

"Tyvärr inte samma kvalitet som på Agnetas tid", skriver en annan.

"Bäst vore ju om Agneta kom tillbaka. Tråkigt också att det blivit en talkshow istället med minimalt med bloopers, det är ju det man vill se!", skriver en tredje.

"Blev ju en vanlig tråkig talkshow... skulle det inte förnyas?? Kom tillbaks Agneta och gör dina Nyårskarameller som de ska göras!! Skäms TV4 ! Gör om och gör rätt!!", skriver en fjärde.

Agneta Sjödin: "Jag fick sparken"

Agneta kommer nog gärna tillbaka. När hon medverkade i P3-programmet Morgonpasset framgick det att petningen var TV4:s beslut helt och hållet.

– Jag fick sparken. Jag fick verkligen sparken. Du vet i dessa tider, vi är bara brickor i ett spel, säger hon i Morgonpasset i P3.

– Jag förstod inte riktigt hur de skulle förändra och varför de inte kunde förändra med mig. Att vi tillsammans kunde gjort en stor förändring men nej, de vill förändra bara. Det är allt jag vet.

Annons