Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bråket utanför tv-rutan – Steffo anklagar Jenny Strömstedt för att ljuga

13 sep, 2023, 18:00 
Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt
Steffo Törnquist hävdar att TV4-kollegan Jenny Strömstedt har ljugit.
Annons

I arton långa år har Nyhetsmorgon-profilerna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist varit en favoritduo hos tv-tittarna. Under åren har de även skapat ett starkt band till varandra, både i och utanför studion.

Men deras relation är inte utan friktioner. När det gäller en specifik sak kan de helt enkelt inte komma överens.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Steffo Törnquist anklagar Jenny Strömstedt för lögn

Det gäller hur Jenny egentligen träffat sitt livs stora kärlek, Niklas Strömstedt. Enligt Jenny skedde första mötet när hon var på väg hem efter jobbet och vara nära att få råka illa ut.

– De stora istapparna på taken ovanför höll på att smälta men jag passerade skylten med texten 'Varning för ras' utan att se den. Plötsligt kom någon springande, tog tag i min arm och sa att här bör man inte gå. När jag tittade upp såg jag att det var Niklas. Precis när han hade dragit undan mig föll en istapp ned på marken alldeles bredvid. Som tur var klarade vi oss båda undan, har Jenny berättat för Hemmets Journal.

Annons

Men enligt Steffo är detta en ren lögn. Det berättar Steffo i podcasten Bathinas skilda möten.

– De har fejkat ihop någon historia om att han räddade henne från att få en istapp i huvudet och sen gick dom på fika och sådär. Men jag vet ju hur det var. På Fågelbro på natten. Där smäller det till alltså. Bom, säger Steffo i avsnittet.

"Hon erkänner ju inte"

Steffo hävdar att Jenny och Niklas hittade varandra hemma hos honom, när Niklas var tvungen att komma över till Steffos skärgårdshus för att hjälpa till med en båt.

– De begick ju faktiskt sin sexdebut, Jenny och Niklas, hos mig där på Fågelbro, säger Steffo.

– Hon erkänner ju inte att det är sant men jag hörde ju vad jag hörde. Jag vet ju hur det gick till. Det räckte ju att ställa ett glas mot väggen. Det är ju så dåligt byggt också så man hör ju allting. Det är ju gipsväggar. Det är pappslöjd det där jävla huset alltså. Så om någon begår sexdebut där, då hör man.

Annons