Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Britney Spears: Leka med barnen håller mig i form

16 nov, 2010, 09:30 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Britney Spears tog häromdagen med sig sonen Sean Preson ut på stan för en glass. Popstjärnan säger också att det är barnen som får henne att hålla sig i toppform.

Inte en lugn stund blir det för Britney när det är hennes tur att ha vårdnaden om barnen, det vill säga sönerna Jayden James och Sean Preston som hon har med exmaken Kevin Federline. Häromdagen tog hon äldste sonen Sean Preston på en glass och han fick genast ansiktet fullt med choklad.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Älskar dans

Men fördelen är att hon inte behöver springa på gymmet så ofta. För som popstjärnan svarade när hon fick frågan hur hon håller sig så smal:

– Mina två pojkar hjälper mig att hålla formen, och så älskar jag att dansa!

Just nu är Britney mycket i studion där hon jobbar med en ny låt producerad av svenske Max Martin. Men så fort det blir en tid över mellan jobbet och barnen så beger sig Britney Spears gärna till sitt favoritspa:

– För jag älskar en bra massage.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons