Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Britney Spears sägs ha pojkvänsproblem igen

07 apr, 2010, 12:24 
Agneta Nisbeth
Annons
Britney Spears och Jason Trawick.
Britney Spears och Jason Trawick.

Britney Spears har hängt ihop med pojkvännen Jason Trawick ett tag och det sägs att han har haft en lugnande inverkan på popstjärnan. Fast nu sägs det vara trubbel i paradiset.

Britney Spears och Jason Trawick som här ses äta yoghurt-glass i Calabasas i soliga Kalifornien sägs nu ha tröttnat på sin pojkvän. Popstjärnan har åter börjat slarva med sina kläder, matvanor och hår. Något en del fruktar kan vara tecken på att hon håller på att bli sämre, Britney lider som bekant av en manodepressiv sjukdom.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Utan pojkvän

Dessutom ses hon allt oftare utan sin pojkvän Jason som tidigare alltid fanns vid hennes sida, vad hon än gjorde. Hon har inte kommenterat rykten om en fnurra på tråden än, däremot har Britney förnekat att hon skulle ha börjat skada sig själv, dessa rykten avfärdades snabbt av hennes egen manager som rent “struntprat”.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures.

Annons