Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Britney Spears singel igen

29 aug, 2014, 09:41 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
spears-lucado-ste

Förhållandet är över, Britney Spears har lämnat pojkvännen David Lucado. Hon har också spelat in en film om sin hjärtesorg.

Flera amerikanska tidningar rapporterar att Britney Spears, 32, fick nog av pojkvännen David Lucado, han sägs nämligen varit otrogen och det hela har även fångats på film. Så när Britney fick reda på detta så var förhållandet över. Hon skriver själv om det på twitter:

– Ahhh singelliv!!!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
spears-lucado-ste

Tvåbarnsmamman har också lagt upp en kort men mycket personlig film om sin hjärtesorg, “när du har en riktigt hemsk dag”, fotot nedan här kommer från filmen, du kan se den här››

Annons
britney-spears-insta

Britney har varit gift två gånger, först med Jason Alexander och sedan med Kevin Federline som hon också har sönerna Preston och Jayden.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons