Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Britt Ekland i ny intervju: "Vi kan inte bara sitta här och dö"

08 feb, 2018, 13:24 
AvMalin Ny
Britt Ekland gästade Malou efter tio
Britt Ekland fyller 76 år i år och ser med stor glädje fram emot att ställa upp i nästa säsong av Let´s Dance. – Jag vill inte gå miste om någonting, säger hon.
Annons

Hollywood-stjärnan Britt Ekland ska som bekant medverka i nästa säsong av Let´s Dance, och i en öppenhjärtig intervju i Malou efter tio imorse berättade hon om hur mycket hon ser fram emot att dansa i tv.

– Jag vill inte gå miste om någonting. Jag känner att vi kan inte bara sitta här och dö, det är det ingen mening med, säger hon i intervjun. 

Skådespelerskan, som med sina 75 år slår rekord som den äldsta Let´s Dance-deltagaren någonsin, vill med sin medverkan visa för unga människor att livet inte är över för att man blir äldre och att det fortfarande finns mycket som är roligt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Ålder är bara ett nummer och det är inte farligt att bli äldre. Folk har sån åldersnoja, men lägg av med det.

– Jag har mycket kusin, kusinbarn. Vi är en enorm familj och det är kul att visa dem att faster Britt, hon kan hon!

Annons

Britt Ekland är kanske mest känd för roller som Bondbruden Mary Goodnight i Mannen med den gyllene pistolen. Under 1960-talet var hon också gift med Peter Sellers ett par år innan hon till slut bestämde sig för att lämna honom. I intervjun berättade hon om den omtalade relationen och om hur hon stundtals var rädd för skådespelaren.

– Alla visste att han inte riktigt var normal. När vi filmade, då kunde han plötsligt bara avskeda bara regissören och så skulle han regissera själv.

– Jag kände att det var för mycket upp och ner, och varje dag gick man som på äggskal.

Se hela intervjun med Britt Ekland i filmklippet nedan!

Britt Ekland med skådespelaren Peter Sellers.
Britt Ekland med skådespelaren Peter Sellers.

Foto: Stella pictures

Annons