Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Britt Ekland säljer sin lyxklocka från Cartier

22 sep, 2018, 09:00 
Annie-Li Eriksson
I dag kan Britt Eklands Cartier-klocka bli din! Den tidigare Bond-bruden auktionerar ut den på Kaplans – där hon en gång köpt klockan.
Annons

Klockan 13.00 den 22 september auktioneras Britt Eklands klocka ut hos Kaplans. Armbandsuret är från Cartier och har bland annat burits av henne under inspelningen av TV3:s Svenska Hollywoodfruar och TV4:s Let’s Dance.

Däremot är hon nog mest känd för roller som Bondbruden Mary Goodnight i “Mannen med den gyllene pistolen.  Och under 1960-talet var hon gift med skådespelaren Peter Sellers.

Ekland och Roger Moore i Mannen med den gyllene pistolen.
Britt Ekland och Roger Moore i “Mannen med den gyllene pistolen”.

“Det här är helt enkelt ett unikt tillfälle för både samlare och fans. En chans att nu få bli ägare till klockan som Bond-bruden från Mannen med den gyllene pistolen burit runt sin handled”, står det att läsa i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Utropspriset för Britt Eklands klocka ligger på 26 500 kronor.
Britt Ekland auktionerar ut sin guldklocka från Cartier.

Utropspriset är 26 500 kronor och själva klockan består av 18K guld och safirglas. Man får även en fin ask på köpet samt en personlig hälsning från skådespelerskan som skrivit på sitt egna brevpapper.

Annons

“Min Cartier Panthère CC851168 har varit med sen 2014 då jag köpte den på Kaplans. Eftersom jag reser mycket ville jag ha en snygg och elegant klocka som var lätt att ändra vid olika tidzoner. Den var med på “Svenska Hollywoodfruar”, den var med och åkte skidor när vi filmade “Eklands” i Aspen och nu senast var den med i “Let’s Dance” i TV4. Men nu får den gå till någon annan. Enjoy” skriver hon och under har hon signerat med sitt namn och ett litet hjärta.

Klockan bar hon under inspelningen av Let's Dance, skriver Britt Ekland.
Klockan bar hon under inspelningen av Let’s Dance, skriver Britt Ekland.

Förutom Britt Eklands klocka erbjuder auktionen andra klassiska damur från Rolex, Omega, Cartier, Georg Jensen, Bvlgari och Patek Philippe.

Om drygt en månad fyller Britt 76 år men någon åldersnoja verkar hon inte ha.

– Ålder är bara ett nummer och det är inte farligt att bli äldre. Folk har sån åldersnoja, men lägg av med det! sa hon i en intervju i Malou efter tio.

Foto: Kaplans, IBL

Annons