Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Browsing Collections sångerska Mimi Brander nyförlovad med sin kärlek Anna

12 feb, 2022, 10:30 
Lars Johansson
Browsing Collection
Browsing Collection är inte bara tuffa. De har tur i kärlek också.
Det råder rena rama förlovningsyran i Browsing Collection.
Inför Melodifestivalen är två av bandets fyra medlemmar nyförlovade och en tredje har flyttat till en farm med sin kärlek.
”JAG SA JA!” skriver sångerskan Mimi Brander på Instagram och har taggat in sin fästmö Anna Rapp i bilden där det lyckliga paret kysser varandra och håller upp ringarna mot kameran.
Annons
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 2!Brand logo
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 2!

På bandets hemsida skriver sångerskan Mimi Brander, 24, att hon mest hänger med sina katter ensam, men i själva verket är hårdrocksstjärnan nyförlovad och sambo med stora kärleken Anna Rapp.

Kärleksyran är total när punkrockbandet Browsing Collection begår Melodifestivaldebut.

Det råder rena rama förlovningsyran i Browsing Collection.

Västsvenska metalinfluerade punkrockbandet Browsing Collection har sina rötter i Skarabygdens Skövde och kallar sig själv Sveriges fetaste käftsmäll.

Men frontfiguren och sångerskan och gitarristen Mimi Brander, har lämnat ”schlätta” och pluggar numera kulturvetenskap på Göteborgs universitet och bor i en lägenhet i Majorna, i centrala Göteborg.

– Förutom att spela i Browsing Collection så dricker jag mycket öl, ibland mörk rom och hänger med mina katter. Ibland hänger jag med mina vänner också, men oftast är det bara katterna och jag.

Mimi Brander och Anna Rapp
”JAG SA JA!” jublar Melodifestivalstjärnan och har taggat in sin fästmö Anna Rapp i bilden där det lyckliga nyförlovade paret kysser varandra och håller upp ringarna mot kameran.

Sångerskan Mimi Brander nyförlovad med sin kärlek Anna

Det kan låta som en till synes mestadels ensam tillvaro, men sanningen är en annan. För bara för ett par månader sedan, femte december, kunde inte Mimi hålla kärlekslyckan hemlig för världen längre:

Annons

”JAG SA JA!” jublar Melodifestivalstjärnan och har taggat in sin fästmö Anna Rapp i bilden där det lyckliga nyförlovade paret kysser varandra och håller upp ringarna mot kameran. På ytterligare en bild i bakgrunden, från samma tillfälle, håller det lyckliga paret upp Mimis katter Magnus och Sivan.

Det nyförlovade paret bor lyckliga tillsammans i Majorna. Men på annandagen lämnade Mimi och Ana Göteborg bakom sig för att på nytt passa på att pussas på en is- och snötäckt sjö, i strålande solsken.

Kärleksglädjen går verkligen att ta på.

”Tokkär i denna tjej” skriver Mimi på en annan bild på Anna från i somras och i december skriver Mimi ”älskar henne mest” och pussar på sin Anna i en julpyntad rulltrappstunnel.

Och inte nog med Mimi och Annas kärlek.

Nora Lenngren, 24, bandets basist, har lika stor tur i kärlek och orkade inte vänta på att bli friad till. Så i november slog hon till och ställde frågan till sin Linus Bueno, 27. Även här blev det ett ja.

Gitarristen Moa Lenngren har flyttat till en farm med sin Emil

Hårdrockskvartetten från Skövde har mer tur i kärlek.

Annons

Gitarristen Moa Lenngren, 28, berättade i höstas för sina följare att ”Imorgon flyttar Emil och jag till en jäkla FARM!! Längtar efter att börja renovera ladan, gosa med kycklingarna och odla lite hederlig potatis.”

Moas lillasyster Nora Lenngren, 24, bandets basist, har lika stor tur i kärlek och orkade inte vänta på att bli friad till. Så i november slog hon till och ställde frågan till sin Linus Bueno, 27, och skriver under bilden där förlovningsringen gnistrar ikapp med de lyckliga tu:

”Kunde inte vänta till jul, men tålamod har aldrig varit min grej. Hade till och med tänkt ut en caption, men kör på ändå. ”All I want for christmas is you” Å det fick jag! Han sa ja ”

Och nu är det dags för Mimi och Moa, Nora och trummisen Carro Karlsson, 28 att ställa sig på Melodifestivalens stora scen för att, som de själva beskriver det, bjuda på en ”riktigt punkdänga och en jävla show”. Låten? "Face in the crowd".

Annons