Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bryter ihop efter skräckscenerna i TV4 – tittarnas stora ilska: ”Det räcker nu!

24 nov, 2023, 16:00 

Tittarna reagerar starkt på händelsen i Nyhetsmorgon.

Annons

Nyhetsmorgon har alltid varit ett program känt för att blanda högt och lågt. Ibland avhandlas nyheter av fruktansvärd karaktär, och ibland nyheter som går att karaktärisera som rätt milda.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Mia Parneviks och Jesper Parneviks nya program ”Parneviks all in!” får ändå ses som den mildare varianten, och i veckan satte de sig ned i Nyhetsmorgonsoffan för att prata om sitt nya upptåg.

Som frågeställare stod programledarna Soraya Lavasani och Martin Järborg, som vetgirigt ville veta mer om Jespers och Mias nya äventyr.

Annons

Skräckscenerna i TV4

Där avhandlas också premisserna för ”Parneviks all in!”. Mia och Jesper förklarar att de gett sig ut i världen och betat av grejer på sin bucket list – en lista med saker man vill hinna med i livet.

Utmaningarna är av varierande karaktär och vissa har lämnat djupa spår än andra. Det kan Mia Parnevik skriva under på och berättar om när hon och Jesper provade på att bli masserade av ormar.

Mia och Jesper Parnevik
Mia och Jesper Parnevik intervjuas av Soraya Lavasani och Martin Järborg i Nyhetsmorgon.

Mia Parneviks panik

Händelsen blev ingen munter upplevelse för Mia. När hon såg ormen ringla runt Jesper, drabbades hon av panik och med tårar i ögonen försökte hon samla sig.

Annons

– Jag får panik på riktigt. Jag måste gå ut, jag klarar inte av det här, säger Mia i ett klipp från programmet som spelas upp i Nyhetsmorgon.

Mia Parnevik
Mia Parnevik drabbas av panik i nya programmet ”Parneviks all in!”.

Tittarna reagerar starkt

I TV4:s kommentarsfält på Facebook är det flera tittare som reagerat på ormklippet och tycker det är aningen magstarkt att visa den typen av klipp i ett program som Nyhetsmorgon.

”Varför ens ställa upp på sån idioti som ormmassage”, skriver en person.

”Nej nej det räcker nu”, skriver en annan.

”Fy fan orm aldrig”, skriver en tredje.

Foto: TV4

Annons