Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erika Persson bryter tystnaden om sin pappa – säger ifrån mot ryktena

26 feb, 2024, 15:00 
Erika Perssons ord om sin pappa – nu väljer hon att berätta hur det ligger till.
Annons
Gunilla Persson om att vinna MelodifestivalenBrand logo
Gunilla Persson om att vinna Melodifestivalen

Gunilla Persson blev med sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar en av Sveriges mest ikoniska tv-profiler. Med sin frispråkiga, och smått teatraliska, persona lämnade hon ingen oberörd och under åren har hon bjudit på flera rubriker.

I dag är hon dock aktuellt i ett helt annat program och sammanhang. För första gången i sitt liv har hon ställt sig på Mello-scenen, gjort succé med låten ”I Won't Shake (La La Gunilla)” och visat upp sin artistiska ådra.

Erika Persson och Gunilla Persson
Erika Persson och Gunilla Persson.Johan Nilsson/TT

Gunilla Persson om dotterns stöd

Dottern Erika Persson har följt med som stöd under melloäventyret. Hon har själv en bakgrund som artist och i en tidigare intervju med Svensk Damtidning har Gunilla Persson berättat om dotterns osvikliga stöd.

Annons

– Hon tycker det är väldigt kul, även om det inte är hennes typ av musik. Om hon fick frågan att själv ställa upp med sin musik skulle hon nog svara nej, tyvärr.

– Jag tycker det är en jättebra plattform för artister att komma fram, men hon vill inte gå den vägen. Hon har heller inte blivit tillfrågad, fast hon är väldigt glad för min skull och det blir ju häftigt att få se morsan stå och sjunga om sig själv på tv, sa Gunilla Persson.

Erikas ord om okända pappan

Erika Persson kommer inom kort spela in egen musik i Sverige. I en intervju med Aftonbladet berättar hon om livet och framtiden, hur det är att leva som student och beskriver sig själv som en ”fattig universitetsstudent”.

Annons

– Jag är typ en barnflicka, så jag passar en femåring som jag älskar att ta hand om. Jag älskar henne och är nästan som hennes extramamma. Det är det jobb som jag har.

Tidigare har Gunilla Persson sagt att dottern Erika har det gott ställt efter att ha fått pengar från sin pappa. Erika dementerar dock att hon skulle stöttas ekonomiskt av sin pappa.

– Jag kan inte riktigt kommentera det där men varken jag eller min mamma är stöttade ekonomiskt av min pappa.

– Jag har ingen relation till honom.

Erika Persson
Erika Persson.Jari Kantola/TT

Foto: TT

Annons