Camilla Läckberg bryter med vännen – efter alla år

Camilla Läckberg bryter sitt PR-samarbete med vännen Christina Saliba.Det meddelar Camilla själv på Instagram.
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärlden
Slå på ljud

Camilla Läckberg och Christina Saliba är något av ett radarpar. De syns ofta tillsammans på olika sociala tillställningar och Christina har varit huvudansvarig för PR-maskineriet kring Camilla och hennes böcker.

Nu stundar nya tider. Från och med nu kommer PR-byrån Assefa att ha hand om Camilla. Samarbetet inleds med lanseringen av Camillas nya deckare.

Camilla Läckberg bryter med Christina Saliba

Camilla och Christina har varit vänner och kollegor i flera år.

Camilla och Christina har varit vänner och kollegor i flera år.

– Hon hörde av sig. Det ska bli superspännande och roligt. Camilla Läckberg är en av våra största författare, hon är mycket produktiv och mycket kommer att hända det kommande året, säger byråchefen Lili Assefa till Dagens Opinion.

– Jag sätter mig in i allt tillsammans med bokagenturen Nordin Agency som har varit med på hela Camillas resa. Det blir en rivstart med lansering av en ny deckare i maj.

– Det är mycket runt Camilla, med utlandslansering och tv-serier.

Därför bryter de samarbetet

Så här skriver Camilla själv på Instagram om beslutet. Hon menar att ändringen görs så att Christina ska kunna lägga fullt fokus på Hedda Care, vårdföretaget som Camilla och Christina startade i fjol.

“När Christina Saliba och jag startade @investinher.se var det med övertygelse om att skapa samma möjligheter för kvinnor i näringslivet som män redan har. I vintras lanserade vi Hedda Care som är en av vår största satsningar hittills, arbetet med Invest in Her kräver allt mer av Christinas tid. Mitt och Christinas arbete för kvinnors inflytande i näringslivet och samhälle fortsätter #thefutureisequal. Från och med idag kommer Lili Assefa/ Assefa Communication ta över ansvaret för min PR och varumärke i kommande projekt”, skriver Camilla.