Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg chockar med ny bild – är helt oigenkännlig

13 dec, 2023, 12:00 
Louise Wibergh Lenti

"Too much?" frågar succéförfattaren sina följare på Instagram.

Annons

Camilla Läckberg är den otroligt framgångsrika författaren med glimten i ögat. På sin Instagram bjuder hon sina 321 000 följare på bilder från vardagen med familjen och scener bakom kulisserna i hennes jobb.

Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författarenBrand logo
Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författaren

Camilla och kroppshetsen

Camilla Läckberg har varit väldigt öppen om sina kroppskomplex. I intervjuer, sociala medier och i sitt sommarprat har vi fått komma henne nära där hon berättat att hon aldrig varit helt bekväm i sin kropp.

Hon delar med sig av sina tankar och känslor för att visa för andra i samma sits att de inte är ensamma.

Annons

– Min generation är på så många sätt en förlorad generation. Vi är så hårt präglade under så många år av ett omöjligt ideal vi förväntas leva upp till. Jag hoppas att vi kan ge nästa generation flickor som växer upp till kvinnor gåvan att kunna slå sig fri från de bojorna, för de begränsar oss, säger Camilla i Sommar i P1.

Läckbergs ärlighet och öppenhet har hyllats från flera håll. Hon har bland fått utmärkelsen Årets systerskap på 2023 års Feministagala.

Den ovanliga bilden

Med tanke på den utseende-debatt som Läckberg är en del av var det kanske lite extra roligt och chockerande när hon plötsligt delade en ovanlig bild i sitt flöde.

Annons

I sin story på Instagram dök det upp en bild där hon hade ett filter över ansiktet som gör att det ser ut som att hon gjort omfattande plastikkirurgi. "Too much?" står det på bilden där hon ler och tittar in i kameran.

Camilla Läckberg
En rolig samhällskommentar från Camilla Läckberg.

Humorn fortsätter när hon sedan i ett inlägg på Instagram dyker upp med huvudet ur en toalettstol. "Inte urringat. Bara toaringat" skriver hon bland annat vid bilden. Följarna viker sig av skratt och uppskattar självdistansen hos den framgångsrika författaren.

Foto: TT / Instagram

Annons