Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg hånad efter händelsen i SVT – väljer nu att agera: ”Vad säger du...”

28 dec, 2022, 05:23 

Nu svarar Camilla Läckberg på den hårda kritiken.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

För några fredagar sedan gjorde Camilla Läckberg, 48, och Hasse Aro, 65, entré i På spåret i SVT.

Många tittare var överens om att det var en väldigt roligt och underhållande avsnitt av frågesportsprogrammet – men samtidigt fick deltagarna ta emot en hel del kritik.

Bland annat beskrev Jan-Olov Andersson duon Camilla och Hasse som ”överlägset sämst av alla lag hittills” i Aftonbladet.

Camilla och Hasse fick både ris och ros efter På spåret-avsnittet!

Efter hånen – nu svarar Camilla Läckberg på kritiken

Men Camilla Läckberg har inga problem med att skämta på sin egen bekostnad. I en text på Instagram svarar hon nu på kritiken efter sin På spåret-medverkan.

Annons

”Ok vi var rätt kassa jag o Hasse i På Spåret. Vi kan nog mer om kriminella än om geografi”, inleder hon och forstätter:

”Men vi hade jääääkligt kul!”

Camilla skriver att mest fokus har lagts på missen om Gävle, och förklarar att hon aldrig ens varit där (för att redan rätta sig själv och påpeka att hon signerat böcker där en gång).

”Så måste ju kompensera detta nu så jag sätter Gävle på min karta. Så vad säger du Simon - ska vi ta en tur med Gittan i vår till Gävle? Vilken camping rekommenderas? - Ska sitta i husbilen och lyssna på Post Malone och läsa på om glasålar”, skriver hon.

Annons

Hyllas av följarna

I kommentarsfältet under inlägget bemöts Camilla med kärlek från följarna och många har även skickat in tips om roliga saker att göra i Gävle.

Så underbart att kunna bjuda på sig själv!

Camilla Läckberg tog till sig kritiken, och kommer nu besöka Gävle!
Annons