Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg i storbråk med väninnan - hårda orden på Instagram

19 apr, 2023, 08:00 
AvFelicia Plåt
Camilla Läckberg och Christina Saliba
Camilla Läckberg och Christina Saliba har jobbat i 13 år ihop. Foto:TT.

Camilla Läckberg ryter till mot väninnan på Instagram.

Annons

Camilla Läckberg är Sveriges egna deckardrottning. Hon har skrivit flera hyllade böcker som exempelvis serien om "Fjällbackamorden". Förutom författare har hon även under en lång tid jobbat med bolaget "Invest in her" som hon driver gemensamt med vännen och sin före detta PR-konsult Christina Saliba.

Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar honBrand logo
Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar hon

Gick skilda vägar

Under 2020 valde Camilla och Christina att gå skilda vägar. I ett inlägg på Instagram gick Camilla ut med en förklaring till beslutet att byta PR-konsult. Anledningen var att bolaget tog upp för mycket tid för Christina.

Men nu, tre år senare, har "Invest in her" publicerat ett inlägg på Instagram där de berättar om nyheten att de ska expandera. Något som väckte reaktioner hos Camilla.

Annons

– Vår grundare Christina Saliba startade "Invest in her" med en stark vilja att skapa ett jämlikt näringsliv. Nu expanderar "Invest in her" och öppnar ett kontor i Mellanöstern, skriver bolaget i inlägget.

Hårda orden

Nu slår Camilla tillbaka på det faktum att hon inte står med som delägare eller grundare.

– Sist jag tittade är jag både medgrundare och äger 50 procent av Invest in her. Bolaget är sedan ett par år tillbaks ett vilande bolag, utan några investeringar kvar i, och för närvarande gör vi INGA investeringar. Invest in her expanderar ej heller till Mellanöstern, skriver Camilla i ett eget inlägg på Instagram.

Christina berättar att bolaget redan är etablerat i Mellanöstern och att syftet är att hjälpa kvinnor att få bättre rättigheter. Hon hävdar även att har Camilla försökt att lägga ner bolaget i tre års tid, med det har Christina inte gått med på.

– Det är inte alltid när man driver bolag som man är överens om allting. Men hon vill inte vara kvar i bolaget. Hennes vilja är att hon vill lägga ner bolaget. Trots att jag har försökt köpa ut henne. Men det har hon inte velat. Camilla har varit en fantastisk kompanjon och en bra vän. Från min sida finns det inga konstigheter. Invest in her finns redan i Mellanöstern, säger hon till Expressen.

Camillas svar

Camilla Läckberg säger att hon inte är medveten om bolagets beslut om expansionen.

– Om så är fallet sker det utan min vetskap eller mitt godkännande som 50 % ägare, skriver hon till Expressen.

Annons