Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg tvingas förklara sig efter nya bilden: "Ingen längtar mer än jag"

15 mar, 2024, 06:00 
Pernilla Albinsson
Camilla Läckberg
TT.
Camilla Läckberg har avslöjat hur det egentligen ligger till.
Annons

Camilla Läckberg är författaren från Fjällbacka som gjort stor succé. Hennes böcker har blivit internationella bästsäljare, getts ut i över 60 länder och sålts i miljontals exemplar.

Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar honBrand logo
Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar hon

Även på Instagram är författaren mycket aktiv. Hennes konto har över 300 000 följare. Där får dem ofta se bilder och videos från författarens vardag.

Inte sällan lägger Camilla ut inlägg som engagerar följarna – något de visar genom att flitigt gilla och kommentera författarens inlägg.

Inte rädd för att säga som det är

Ja, på Instagram är Camilla inte rädd för att ta upp saker som hon står för. Som när Jan Guillou gick ut i Aftonbladet och ifrågasatte Camillas försäljningssiffror. Då var hon snabbt ute på sin Instagram och försvarade sig och gav sin syn på saken.

"Jag tycker/tyckte rent personligt om Jan Guillou. Men detta var ett fult, felaktigt och lågt påhopp av en kollega. En ursäkt hade varit på sin plats Jan.", skriver Camilla i inlägget.

Annons

Reder ut frågetecknen

Efter att författaren lagt ut ett par bilder på sig själv från den senaste veckan, där hon har lite olika frisyrer har hon fått frågor från sina följare. De undrar vad som har hänt med hennes hårfärg.

"Varje gång jag lägger upp en bild med uppsatt hår får jag frågan vart mitt gråa hår tog vägen. Grejen är dock att mitt underhår fortfarande är mörkt.", skriver Camilla som svar.

Camilla fortsätter med att förklara att hennes frisör bleker hennes hår eftersom hon vill skynda på processen att bli gråhårig. Men som de flesta vet sliter ju blekning på håret. Därför väljer författaren att inte bleka underhåret, utan lämnar det mörkare för att inte skada det mer än nödvändigt.

Frisören tonar också Läckbergs blekning, vilket gör att håret ser som gråast ut direkt efter frisörbesöket. Sen tvättas färgen ut allteftersom och blir blondare och blondare.

"Ingen längtar mer än jag efter dagen hela håret är silvergrått och jag blir lycklig över varje eget grått hår som nu kommer.", avslutar författaren sitt inlägg.

Foto: TT, instagram/lackberg.

Annons