Camilla Läckberg visar upp lyxhuset med maken Simon: "Vi längtar"

Camilla Läckberg visar upp lyxhuset med Simon Skiöld

Det närmar sig inflytt för Camilla Läckberg och Simon Sköld. Den vackra villan på Tyresö är snart färdigrenoverad!

I mitten av juni förra året berättade Camilla Läckberg att hon sålt sitt landställe på Ekerö som hon haft i tio år och istället hittat en ny villa på Tyresö.

Camilla Läckberg visar upp lyxhuset med maken Simon

”Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära”, skrev hon och Simon Sköld då, och fortsatte berätta att de skulle totalrenovera stället innan de flyttar dit.

”Men med respekt för husets själ. Vi längtar efter att fylla även detta hus med familj, vänner, kärlek, skratt - och nya äventyr....”.

Renoveringen snart klar!

Nu har det gått drygt ett år, och den nya villan börjar ta fart. Det är faktiskt så att det nästan är dags för inflytt!

”Nu närmar vi oss inflytt!! Bara några veckor kvar till vi kan flytta in i Villa Lumos!”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Simon Sköld har också delat med sig av nyheten, och han bjuder även på nya bilder från det stora badrummet.

”Ja de börjar ta sig! Snart är huset klart för inflytt. SWIPA för att se Master bathroom som börjar ta form”, uppmanar han.

Ändrade planerna för 25 miljoners-villan

Tidigare i år berättade Camilla Läckberg att hon och Simon Sköld ändrat inställning till Villa Lumos. Från början var det nämligen tänkt att vara deras sommarstuga, men nu kommer de tillbringa mer tid än så där.

– Vi kommer nog pendla emellan, så vi tror att vi kommer vara där ganska mycket, säger hon i Nyhetsmorgon.

Och även om det handlar om en totalrenovering så har Camilla Läckberg varit tydlig med att hon inte vill förvandla villan till något helt annat än originalet.

– Men det är ju ett gammalt hus och jag tycker inte man ska ta ett gammalt hus och göra om det till ett nytt hus som inte har samma känsla som originalet hade, utan vi är väldigt noga att den ska behålla samma känsla som tidsepoken den faktiskt tillhör, säger hon.

Foto: TT, Instagram