Camilla Läckberg visar upp lyxköpet – specialdesignat bara för henne

Camilla Läckberg visar upp lyxköpet – specialdesignat bara för henne

DPPA

Camilla Läckberg har äntligen blivit klar med ännu ett projekt i Villa Lumos!

7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla
Slå på ljud

Förra sommaren beslutade Camilla Läckberg och Simon Sköld att sälja sitt älskade lantställe i Norrtälje – för 25 miljoner kronor.

Kort därefter hittade de ett nytt semesterboende, en lyxvilla i Tyresö för samma hisnande summa. Men slutnotan lär ha blivit betydligt dyrare än så. Det var nämligen ett renoveringsprojekt som makarna slagit till på.

– Det behövs göras en del. Det är inte bara att måla om man säger så. Nu är det helt inplastat så man ser ingenting. Så vi har inte lagt upp så mycket bilder för det är bara en plastkub. Men vi hoppas att iallafall kunna börja flytta in där till sommaren, har Camilla sagt i Nyhetsmorgon.

Huset har fått namnet Villa Lumos och på Instagram har Camilla delat med sig av renoveringsprocessen för följarna. Nu är en milstolpe i processen nådd, det specialdesignade köket från exklusiva tillverkaren Himlakök är nämligen färdigt.

Företaget visar upp köket i Villa Lumos på Instagram och Camilla har delat det vidare i sina stories.

Det är ett maffigt kök i gammaldags lantlig stil men med moderna detaljer i sånt som färg och materialval. Luckorna går i en mörk blågrön nyans med gulddetaljer och ett fräscht vitt kakel.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS MER: Nya bilderna på Isabel Adrians och Steve Angellos lyxhem – köpte ut flera grannar

LÄS MER: Charlenes återvändo till Monaco – efter flera månader av sjukdom i Sydafrika

LÄS MER: Anders Öfvergård totalsågas i tv: "Jävla skit"