Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg visar upp lyxvillan efter påkostad renovering – spana in bilderna här!

06 sep, 2021, 05:00 
AvIndra Nordemar

Camilla Läckberg och Simon Sköld har flyttat in i sitt lyxhus Villa Lumos efter att den totalrenoverats. Se bilderna nedan!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Förra sommaren beslutade Camilla Läckberg och Simon Sköld att sälja sitt älskade lantställe i Norrtälje – för 25 miljoner kronor.

Kort därefter hittade de ett nytt semesterboende, en lyxvilla i Tyresö för samma hisnande summa. Men slutnotan lär ha blivit betydligt dyrare än så. Det var nämligen ett renoveringsprojekt som makarna slagit till på.

– Det behövs göras en del. Det är inte bara att måla om man säger så. Nu är det helt inplastat så man ser ingenting. Så vi har inte lagt upp så mycket bilder för det är bara en plastkub. Men vi hoppas att iallafall kunna börja flytta in där till sommaren, har Camilla sagt i Nyhetsmorgon.

Camilla Läckberg och Simon Skölds lyxhus klart efter renovering

Tidsplanen har de hållit till punkt och pricka. Nu står huset äntligen klart och familjen har flyttat in i lyxvillan från 1900-talet som består av 10 rum plus kök på drygt 400 kvadratmeter.

Tomtytan är desto större och är belägen precis vid vattnen med en privat strand.

Annons

Drömhuset Villa Lumos – se bilderna här!

Namnet Villa Lumos kommer från Harry Potter och tillsammans med en god vän har Camilla och Simon skapat en logga för huset som det finns spår av lite här och där.

Villan har ett genomgående färgtema, i de flesta rum finns det spår av mörkblå toner. Makarna har satsat på guldskimrande köks- och badrumsbeslag, platsbyggda bokhyllor och pråliga designmöbler.

Annons
Annons

Foto: Instagram / lackberg / refinestudios

Annons