Camilla Läckbergs framtidsbesked med maken Simon Sköld: "Om det fungerar"

Camilla Läckbergs framtidsbesked med maken Simon Sköld: "Om det fungerar"

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld är osäkra på hur framtiden kommer se ut. Nu berättar hon om vändningen i relationen.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Förra sommaren köpte deckarförfattaren Camilla Läckberg och maken Simon Sköld en lyxvilla på en udde i Tyresö kommun utanför Stockholm. Priset gick på hela 25 miljoner kronor, men i slutändan blev notan betydligt dyrare än så.

Paret bestämde sig för att totalrenovera huset från 1900-talet och nyligen stod äntligen "Villa Lumos", som de kallar drömboendet, klar för inflytt.

– Det har varit fruktansvärt roligt och jag älskar ju gamla hus. Just det här att få möjligheten att ta ett gammalt hus och ge det liv igen, det har varit så kul, säger Camilla till Expressen.

Camilla Läckbergs framtid med Simon sköld – tänker om

Camilla och Simon äger även en prålig lägenhet på Östermalm i centrala Stockholm, och tanken har alltid varit att de ska bo där men spendera semestrar i huset i Tyresö. Men eftersom renovationen gett ett resultat som paret bara kunnat drömma, verkar det nu som att de tänker om.

– Det var tänkt som ett sommarställe men vi trivs ju otroligt bra, både Simon och jag gillar ju att sitta ute på landet så vi har sagt att vi tar fram tills Polly börjar skolan, att lite känna oss för. Se om det fungerar att åka lite fram och tillbaka. Vi har inte bestämt oss. Men vi känner just nu att vi vill vara där så mycket som möjligt.

Camillas och Simons lyxvilla – egen strand och logga

Den luxuösa villan på 400 kvadratmeter med tillhörande 4379 kvadratmeter tomt består av tio rum och har bland annat en hisnande havsutsikt, pool och ministrand. Dessutom finns husets logga "VL", som står för Villa Lumos, placerad på olika ställen i drömhemmet.

Foto: TT

LÄS MER: Zlatan bekräftar – tvingas till jobbigt beslut: "Stor sorg"

LÄS MER: Björn Skifs stora skräck – kan bli döv

LÄS MER: Miljökämpen Harry tog privatjet till polomatch – kritiseras för hyckleri