Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckbergs och Simon Skölds beslut i relationen – efter sju år ihop

20 jun, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har bestämt sig.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det har gått fem år sedan deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, och MMA-proffset Simon Sköld, 35, slog sina påsar samman på sitt hemliga bröllop.

I dag har de dottern Polly ihop och bor i Enskede, ja mestadels i alla fall. Makarna har genom åren både köpt och sålt flera bostäder.

Nyligen sålde de sin lyxvåning i centrala Stockholm, och i fjol blev de klara med totalrenoveringen av drömhuset Villa Lumos i Tyresö, där de bor när de känner för det.

Makarna har tidigare yttrat sig om hur de både är väldigt spontana och ofta fattar hastiga beslut. Och nu har de gjort det igen. Men denna gång rör det sig inte om deras bostäder – utan deras relation.

Camilla Läckbergs realtionsbeslut med Simon Sköld

När paret gifte sig första gången på sitt lantställe 2017, var det inte på "riktigt". De ville inte vänta på hindersprövningen, vilket är ett måste i Sverige för att giftermålet ska gå igenom juridiskt.

De gifte sig i stället på pappret under bröllopsresan i New York. Och i höst åker de till USA igen för att fira sin kärlek.

"Älskar dig mitt hjärta och tiden går så galet fort, 5 år har vi varit gifta och det är bara början. Du är bäst och jag älskar dig.", skrev Simon på Instagram i samband med deras dag den 17 juni.

Efter fem år som gifta vill Camilla och Simon nu förnya sina bröllopslöften, och det kommer de att göra i världens nöjesmetropol, Las Vegas.

Foto: TT

Annons