Camilla Läckbergs skarpa kritik mot Ulf Lundell – efter stora åldersskillnaden med nya flickvännen

Camilla Läckberg om Ulf Lundells 34 år yngre flickvän Ninna PrageB

Det skiljer 34 år mellan Ulf Lundell och hans nya kärlek Ninna Prage, något som Camilla Läckberg nu finner roande, med tanke på hur Ulf tidigare har uttryckt sig om hennes relation med yngre maken Simon.

Slå på ljud

Ulf Lundell, 71, har träffat kärleken på nytt. Hans nya partner är PR-konsulten och tidigare journalisten Ninna Prage, som är 37 år gammal. I ett sms till Expressen bekräftar Ninna relationen.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skriver Ninna Prage.

LÄS MER: Ulf Lundells 34 år yngre flickvän är Örjan Rambergs ex

Ninna Prage har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Örjan Ramberg, 73. I samband med att Örjan var med i Stjärnorna på slottet 2014 lämnade de två landet för en kärlekssemester på Kanarieöarna.

Camilla Läckbergs inlägg om Ulf Lundells relation

Någon som nu reagerat på ålderskillnaden mellan Ulf och Ninna är Camilla Läckberg, 46. I ett inlägg på Instagram har hon delat en artikel från tidigare, som handlar om att Ulf Lundell går hårt åt Camilla Läckberg i sin bok Vardagar, där han anser att det skrivs för mycket om Camilla Läckberg och hennes, som han kallar det, ”toyboy” Simon Sköld, 34 – eftersom att han är 13 år yngre än henne.

Camilla Läckberg svarar kaxigt i artikeln från då, och lika så gör hon nu, efter att hon insett att Ulf Lundell gått och träffat en kvinna som är 34 år yngre än honom.

LÄS MER: Största snackisarna från Victoriadagen 2021 – Sofias plötsliga avhopp och Oscars show

”Vad ÄR det med dessa gubbar med NOLL självinsikt”

”KAN inte sluta skratta… Kallade det dubbelmoral redan då (vänstra artikeln) när Uffe Lundell i sin bok kallar min 13 år yngre man för toy boy. Och nu… Nu har Uffe träffat ny kvinna….. som är… trumvirvel… 34 år yngre!!!!”, skriver Camilla Läckberg i sitt inlägg och tillägger:

”Asså vad ÄR det med dessa gubbar med NOLL självinsikt….. Och som alltid - den härliga dubbelmoralen - ok för män med yngre kvinnor - men inte för kvinnor med yngre män…”.

Foto: TT