Carina Berg efter kollapsen: “Körkortet indraget"

06 jul, 2022, 15:07 
AvElham Mohamed
Carina Berg

Efter den traumatiska händelsen kommer nu ett nytt bakslag för Carina Berg.

Annons
Här bryter Carina Berg ihop efter starka orden om svåra gravidkampen
Här bryter Carina Berg ihop efter starka orden om svåra gravidkampen

För några veckor sedan kollapsade den svenska TV-profilen Carina Berg i en matbutik i Stockholm. Efter tre dagar på Sankt Görans sjukhus konstaterades det att Berg hade fått ett krampanfall.

Berg berättar i sin podcast, Gynning & Berg, att hon inte minns något från händelsen.

– Jag hade ramlat ihop, bitit mig i tungan, slagit huvud och armen, kissat ner mig och var helt desorienterad, säger Carina Berg i podden.

Som tur är verkar hon må mycket bättre nu. För en vecka sedan publicerade hon en bild på Instagram där hon meddelade att hon numera är på banan igen. Vilket vi är glada för!

Bakslaget: "Ska den där dåren verkligen få sitta bakom ratten"

Trots att Berg numera mår bra är inte allt tillbaka till det normala då hon i sin podd meddelade att hon inte längre får köra bil efter den traumatiska händelsen.

Annons

– Det kanske är så att det skapade en otrygg stämning hos er lyssnare och även hos Gynning när ni tänkte: ”ska den där dåren få sitta bakom ratten?” Nej det får jag inte, säger Carina.

– I samma stund som jag då upptäckte att jag hade pissat ner mig på Sankt Göran gick det ett larm till transportstyrelsen. Nu är mitt körkort indraget i sex månader, säger hon i podcasten.

Carina skämtar om att det framöver får bli taxi för att ta sig fram men det finns, enligt henne, en ljusglimt i det hela.

– Vet du vad man, i och för sig, kan göra i en taxi? Sova!

Foto: TT

Annons