Carina Berg och Eriks bakslag: Utmaningen i relationen "Svindålig"

01 feb, 2023, 08:00 
Carina Berg, Erik Berg

Den fina drömmen om villan har slutat i ett enormt bakslag. Nu berättar Carina om baksidan av parets beslut.

Annons

Carina Berg och Erik Berg startade sin kärlekshistoria för drygt sex år sedan. De träffades 2017 genom reality–familjen Parnevik , men deras kärlekshistoria skulle få sin start något senare.

De bekräftade offentligt att de var ett par i december samma år.

2018 var det dags för ett storslaget bröllop och nästkommande år föddes parets första barn, Otto. Två år senare fick Otto ett syskon, då Juno anlände.

Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”

Carina och Erik har synts i TV-sammanhang tillsammans flera gånger. De kunde synas i det uppskattade livsstilsprogrammet "Bergs drömkåk" där vi kunde följa parets resa mot drömboendet på den lilla skärgårdsön. Programmet sändes i två säsonger. Utöver det så medverkade de båda i "Bergs superlag" där 28 lagmedlemmar med olika förutsättningar, följdes på och utanför fotbollsplanen.

Annons

Carina avslöjar nedslaget: Berättar om utmaningen "Svindålig"

Nu har det blivit tydligt att paret åkt på stora utmaningar med det nyköpta huset i Danderyd, Stockholm. Det är nämligen allt ifrån en billig historia de tagit sig an.

Nu behöver paret byta ventilationen i huset – något som skulle visa sig bli mycket kostsamt.

– Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men i alla fall så blev det så nu, säger Berg i senaste avsnittet av podcasten ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”.

Hon forsätter:

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var.

Anledningen till att de måste byta ut ventilationen är att det finns radon i huset.

– Vi kommer ju bli självlysande inom kort. Men det är också det att all annan luft som går att mäta är också svindålig, så det är ju så här ett under att vi ens står, säger Berg i podcasten.

Carina Berg, Erik Berg
Paret Berg har stora hustrubbel: Nu berättar Carina öppenhjärtligt om problemen.

Foto: TT

Annons