Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldt bekräftar – beslutet med maken Jesper efter 4 år som gifta

19 jan, 2024, 16:30 

Carina Bergfeldt bekräftar beslutet i relationen.

Annons

Innan Carina Bergfeldt fick en egen talkshow i SVT hade hon rollen som kanalens utrikeskorrespondent i USA. Det var också där som hon första gången träffade maken Jesper Zølck.

Carolas tuffa kamp med Amadeus – berättar om svåra tidenBrand logo
Carolas tuffa kamp med Amadeus – berättar om svåra tiden

På en restaurang i Washington D.C. för drygt sju år sedan dök den danska journalisten upp. Det blev en kväll där de samtalade i flera timmar, men det var först åtta månader senare som hon vågade omfamna kärleken.

– Han stod och väntade på mig och sen när jag kom så tog han tag i mig och kramade om mig och lyfte upp mig. Och sen var det vi, har Carina Bergfeldt sagt om kärleken.

Annons
Jesper Zolck och Carina Bergfeldt
Jesper Zolck och Carina Bergfeldt.

”Blivit allt mer rädd”

I dag är de stolta föräldrar till sonen Hamilton, som föddes 2020, och de delar ofta med sig av härliga familjebilder på sociala medier.

Men att bli mamma har också skapat en viss oro hos Carina Bergfeldt och fått henne att tänka extra mycket på döden.

”Jag har blivit allt mer rädd för tiden nu, ju äldre Hamilton blir. Jag är rädd att något ska hända honom, mig, hans pappa”, skriver Carina i ett inlägg.

Carinas beslut med Jesper

I ett annat inlägg skriver Carina att hon och maken Jesper tänker mycket på döden och därför bestämt sig för att fatta ett beslut.

Annons

”Vi tänker ganska mycket på döden, dansken och jag. Att hans mamma dog så ung, och hans pappa insjuknade så snabbt och var borta på tio dagar, vi är bara väldigt medvetna om att man inte har så mycket tid på jorden”, skriver hon och fortsätter:

”Vi har livförsäkringar på varandra. Testamenten. Vi har en plan för de första två åren om någon av oss går bort. Vi har pratat med de som ska uppfostra Hamilton om vi båda dör. Vi vet hur den andra vill ha sin begravning. Vi vet var vi ska sprida askan. Att våra organ ska doneras”.

Foto: TT/Instagram

Annons