Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldt och Filippa Rådins brytning: Nya bilden bekräftar splittringen

13 jan, 2023, 15:00 
Carina Bergfeldt, Filippa Rådin

Carina Bergfeldt och Filippa Rådin bryter – beslutet efter ett långt samarbete.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här tillrättavisas Carina Bergfeldt – efter miljonmissenBrand logo
Här tillrättavisas Carina Bergfeldt – efter miljonmissen

Carina Bergfeldt och stylisten Filippa Rådin har avslutat sitt mångåriga samarbete. Det stod klart igår då Bergfeldt delar en bild på Instagram.

På nya bilden ser vi Carinas stylist för säsong 3 , Anna Hjertén, som förbereder programledarens kommande looks.

"Känner mig alldeles glad och pepp efter att ha tillbringat några timmar med min stylist, Anna Hjertén.Så kul när hon får mig att prova saker jag är skeptisk till, och sen bara känner ”wow”.Vilken tur jag har. Och en massa återbruk blir det också i rutan. Någon som minns de gröna byxorna?"

Annons

Slutet på ett långt samarbete – Filippa Rådin ersätts

Detta innebär att Carinas före detta stylist, Anja Pärsons fru Filippa Rådin, har lämnat sitt uppdrag för SVT och Bergfeldts talkshow.

De två har klurat ut looks till Carina för talkshowen sedan 2020. Rådin har därmed varit en del av Bergfeldts produktionsteam för hennes egna talkshow sedan start.

Carina förklarar att stylisten var speciellt utvald för jobbet.

"De ringde och fragade, och hon sa ja.Nu har hon kommit med fran Umea och vi ska prova klader i atta timmar.", skriver Bergfeldt på instagram 2020.

Annons

Hon tyckte att Filippa hade förmågan att välja looks som var smickrande.

"Det finns sa manga programledare som ar typ 175 langa och vager 55 kilo, men jag - med mina 164 centimeter och mina extra gravidkilon som inte forsvinner - vill ocksa kanna mig fin och trygg i min kropp nar jag staller mig framfor sisadar 1.6 miljoner tittare i januari som bland annat har en massa asikter om hur jag ser ut. Med det menar jag INTE att jag ska bli smal, jag menar att jag vill fa hjalp att kanna mig som mitt basta jag, sa som jag ar. Sa jag sa att jag ville ha Filippa."

När Svensk Damtidning når SVT:s presstjänst framkommer det att Anna Hjertén tog över stylistrollen redan förra säsongen.

Foto: TT

Annons