Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldt påhoppad för sitt utseende – av kollegor

23 mar, 2021, 05:00 
Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt har precis avslutat den första säsongen av sin egen talkshow. Allt har dock inte varit bra – nu berättar programledaren sanningen om tiden i rutan.
Annons
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampenBrand logo
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampen

Det var en ivrig men nervös Carina Bergfeldt som inför premiären av sin talkshow pratade med Expressen.

– Vi kommer direkt från ”På spåret” med typ 2,3 miljoner tittare. SVT:s förhoppning är att så många som möjligt ska stanna kvar, sa hon då.

– Allt under en och en halv miljon kommer jag se som ett personligt misslyckande. Det är förväntan i kombination med dödsångest.

Nu har tio veckor och tio program passerat – säsongen är över. På Facebook berättar Bergfeldt om sin tid framför och bakom kameran. Allt har inte varit bra, får vi veta.

Carina Bergfeldt om kritiken mot sitt utseende

Bergfeldt inleder inlägget med att berätta om hur enormt mycket jobb talkshowen har inneburit.

"Känslan av otillräcklighet är stark. Det finns alltid en till bok/podd/serie/artikel jag kan läsa i ett ämne/om en gäst för att vara lite mer förberedd, lite mera påläst", skriver hon.

Samtidigt har Bergfeldt hela tiden blivit bedömd för sitt utseende, menar hon. Kritiken ska delvis komma från en kollega som tyckt att hon "ler för mycket".

Annons

"Utan att ha faktakollat med honom så kan jag garantera att Skavlan på 24 säsonger inte närmelsevis har fått så många negativa kommentarer som jag fått om mitt utseende på tio avsnitt".

Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt ska ha fått kritik från kollegor för sitt utseende. Foto:

"Borde sluta le så mycket"

Kommentarerna ska ha gällt allt från hur Bergfeldt klär sig till hur mycket hon ler, där vissa menar att det är för lite och andra för mycket.

"Jag fick beröm av en programledarkollega för att jag vågade vara glad i rutan. Jag fick ett mejl av en programledarkollega att jag gjorde ett bra jobb, men att jag borde sluta le så mycket", skriver Bergfeldt.

Programledaren påpekar dock att hon fått mest positivt feedback, vilket gör att hon ändå nöjd med programmet.

Foto: TT

Annons