Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldts attack på SVT-kollegan: "Jag tror dig inte – Judas"

30 okt, 2023, 19:30 
Farah Abadi och Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt har gått till attack mot SVT-kollegan Farah Abadi.

Annons

Carina Bergfeldt har kört sin talkshow sedan 2021. Det blev hennes uppgift att fylla tomrummet när Fredrik Skavlan valde att sluta – och det har hon gjort med den äran.

I helgen dök hon upp i en annan talkshow. En som många definierar som den största rivalen till Carinas eget program.

Tina Nordströms oväntade kupp hos Carina BergfeldtBrand logo
Tina Nordströms oväntade kupp hos Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldts attack mot Farah Abadi

Bianca Ingrosso har inte hållit på lika länge som Carina, men hon har på kort tid hunnit etablerat sin egen karakteristiska stil som intervjuare.

Nu möttes de två stjärnorna i en vänskaplig intervju. Man såg inte en skymt av något fiendeskap – trots att de är konkurrenter.

Men ett tjuvnyp kostade Bianca på sig. Det kom när Carina beklagade sig över att det inte säljs några "Carina Bergfeldt-produkter".

Annons

– Alltså, du hade inte ens hunnit börja ha en talkshow när folk gick omkring med så här Bianca-tröjor. Jag bara, vad fan, tre säsonger? Kom igen, SVT! Och jag fick inga tröjor, så jag gick och köpte dem själv, säger Carina i avsnittet.

– Jag gick och köpte såna här svarta huvudtröjor år alla i min produktion med "Carina Bergfeldt" på ryggen.

Då kommer kuppen. Bianca plockar fram ett par trosor med Carinas ansikte på grenen. Hon skojar om att hon har beställt in 10 000 ex för att dela ut.

Carina Bergfeldt: "Jag tror dig inte, Judas"

Men kanske det inte alls var Biancas idé, det där med trosorna? SVT-profilen Farah Abadis kommentar på Carinas Instagram-konto vittnar om att hon kan ha legat bakom!

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

"Hahahahaha trosorna!!!! Lovar att det inte är jag som har skvallrat!", skriver Farah och får direkt en (skämtsam) replik från Carina:

Annons

"Jag tror dig inte, Judas."

Carina är inte mycket för att skapa fiender i branschen. Det framgick när hon rasade mot försöken att skapa en fejd mellan henne och Bianca.

– Tror ni att David Hellenius fick frågan ”Är du bättre än Robin Pålsson?” Tror ni att Robin fick frågan om han var bättre än Kristian Luuk? Tror ni Kristian får frågan om han är bättre än Skavlan? Nej. Män ses som individer. Kvinnor ses som kvinnor och således måste man ställas mot varandra, skrev hon i ett ilsket inlägg på Instagram.

Annons