Carina Bergfeldts avslöjande ord om Pernilla Wahlgren – när kamerorna är avstängda

Carina Bergfeldt och Pernilla Wahlgren

Carina Bergfeldt sa vad hon verkligen tyckte när kamerorna var avstängda.
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren
1:21

Efter reklamen: Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

(1:21)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, och pojkvännen Christian Bauer, 56, har varit väldigt generösa med sin kärlekshistoria. Vi andra har kunnat följa den hela vägen, från första dejten fram till nu.

I fredags gästade paret för första gången en talkshow ihop, Carina Bergfeldts intervjuprogram i SVT.

Pernillas beslut med Christian – lämnar

Samtalet kretsade mycket kring kärlek – men också kring husdrömmar! Pernilla ska ju lämna sitt älskade gröna hus på Lidingö och flytta till den omtalade nybyggda lyxvilla.

Carina blev så tagen av Pernillas drömmar att de levde kvar hos henne även efter inspelningen. Hon skrev ett långt, personligt inlägg om sina tankar kring saken.

"Hon har kommit till en punkt där hon har de ekonomiska möjligheterna att bygga ett hus som blir precis som hon vill ha det. Sen råkar hon bli riktigt kär för första gången på 14 år och känner 'men du får fasen inte ta mitt dressing room'", skriver Carina.

"Jag tycker att det är ett bra exempel på att vara kvinna och bli kär senare i livet. Vi - som i kvinnor - har gett upp så mycket, försakat så mycket, tagit den stora bördan med barn och hem - och det är klart att det inte är jämlikt enligt konstens alla regler att kärleken får ta gästgarderoben, men ibland behöver det helt enkelt vara ojämlikt för att kompensera upp alla år då vi gav efter för mycket. Och det krävs en bra man för att fatta det.Så hurra för Pernilla som lyssnar på sig själv, och vad som är viktigt för henne, trots att hon är nykär."

Pernilla betonade att det nya drömhuset är byggt för henne enbart, och att det därför kan bli svårt för pojkvännen att få plats med sina grejer.

– Jag kommer nog få plats, jag har fått två hyllor i ett skåp, sa Christian.

– Det finns garderober i gästrummet, fortsatte Pernilla med glimten i ögat.