Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldts bittra utspel om makens exfru chockar Nyhetsmorgon-profilerna

14 sep, 2023, 11:19 
Carina Bergfeldt i Nyhetsmorgon

Carina Bergfeldt började plötsligt prata om sin makes exfru när hon gästade Nyhetsmorgon.

Annons

Carina Bergfeldt och Sofie Sarenbrandt har bildat författarduo! Vännerna har precis släppt boken Födelsedagen, en psykologisk spänningsroman om ett försvunnet barn.

När Carina och Sofie gästade Nyhetsmorgon framgick det att en stor del av bokens handling är inspirerad av verkligheten. Till exempel har Carina varit med om en av bokens nyckelscener på riktigt, när ett av hennes syskonbarn plötsligt var spårlöst borta (barnet återfanns snabbt, tack och lov).

Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla årBrand logo
Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla år

Carina Bergfeldts utspel om maken Jespers exfru

Även gestalterna i boken har verkliga förlagor. Programledarna Martin Järlborg och Soraya Lavasani blir märkbart chockade när Carina plötsligt avslöjar något mycket delikat om en specifik inspirationskälla.

– Det finns en exfru til Jesper som jag hoppas inte läser den här boken, säger Carina.

Carina Bergfeldt
Ingen väntade sig att Carina skulle säga detta!

– Åhhhh, utbrister Soraya.

– Oj oj oj. En säker kund. Hon beställer den omedelbart, säger Martin.

Jesper som Carina nämner är Jesper Zølck, hennes make. De gifte sig 2019 efter att först ha träffats på en bar i Washington genom gemensamma vänner. Carina beskrev Jesper som "det snyggaste hon sett i sitt liv".

Annons

Carina och Jesper har en gemensam lägenhet i Stockholm där de bor med sonen Hamilton, men Jesper tillbringar också mycket tid utomlands.

"Mamman är väldigt noga"

Han har nämligen två barn från ett tidigare förhållande. Barnen bor i Danmark, och det blir en hel del pendlande från Jespers sida för att få ihop det rent logistiskt.

Vi vet inte mycket om Carinas bonusbarn – men det är en medveten åtgärd från familjens sida.

– Mamman i Danmark är väldigt noga med att de inte ska omnämnas, därför skriver jag inte om dem och säger bara barnen i Danmark. De har ju inte valt det här. Men vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem, har Carina berättat för Aftonbladet.

Annons