Carina Bergfeldts familjesorg – kommer inte överens med maken

24 mar, 2023, 11:00 

Carina Bergfeldt berättar själv om sorgliga upptäckten.

Annons

Carina Bergfeldt var övertygad om att den snygga dansken hon såg på restaurangen i Washington D.C. måste vara oerhört tråkig. Men i stället slogs hon av en ”magnetism hon aldrig tidigare känt”.

Carina Bergfeldts känsliga fråga till Petra Mede – hemligheten för barnen
Carina Bergfeldts känsliga fråga till Petra Mede – hemligheten för barnen

När han några dagar senare frågade henne om hon ville ta en drink blev det aningen komplicerat. Carina Bergfeldt var i en annan relation och kände inte riktigt att det var läge att tacka ”ja”.

Men några månader senare hade relationen tagit slut, läget var förändrat och Carina Bergfeldt tog mod till sig, författade ett meddelande och reste till Köpenhamn för att träffa dansken.

Carina om Jespers stöd

Det blev startskottet på en kärlekssaga som pågår än i dag. Maken Jesper Zølck ser alltid till att stötta Carina, både i privat- och arbetslivet, något som hon tycker är det bästa med honom.

Annons

– Jag har varit ihop med män som har så svårt att hantera kvinnlig framgång. Människor som inte kan hantera att det går bättre för mig än för dem. Med Jesper har det aldrig varit några konstigheter, har hon tidigare sagt till Femina.

Carina Bergfeldt med maken Jesper Zolck
Carina Bergfeldt med maken Jesper Zølck.

Carina Bergfeldts sorgliga upptäckt

Carina och Jesper gifte sig 2019. Året därpå föddes deras son Hamilton. Vid sidan om ett hektiskt familjeliv har Carina blivit en av SVT:s allra största stjärnor och har en egen talkshow i kanalen.

Ända sedan sonens födsel har Carina varit öppen om föräldraskapet, berättat om rädslan hur det ska gå för sonen och sorgen att tiden går alldeles för snabbt.

Maken Jesper är av en annan åsikt och kan knappt bärga sig innan sonen Hamilton blir äldre, skriver Carina Bergfeldt i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Hur länge kryper de upp i ens famn? Jag fick plötsligt en tanke om att det kommer att komma en sista gång då jag bär honom och det kändes så sorgligt. Min man begriper absolut noll procent av de här tankarna. Allt han vill är att Hamilton ska bli 16 och typ vuxen”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som nu uttrycker sitt stöd.

”Det är helt ärligt helt förskräckligt när de slutar”, skriver en person.

”Det kommer en dag när han inte riktigt får plats i knät men kramarna tar aldrig slut”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons